bon2017 12

P Interijeri

 Tvrtka Pretendo osnovana je 2015. godine u Našicama kao obiteljska firma za poslovno savjetovanje i trgovinu. Nakon godine dana, u Našicama se pod okriljem Pretenda otvara prvi salon keramike i sanitarija P INTERIJERI. Salon se nalazi u ulici J.J.STROSSMAYERA 66.

P Interijeri2

U bogatom izboru keramičkih pločica, vanjskih i unutarnjih, nalaze se imena svjetski poznatih proizvođača kao što su Baldocer, Porcelanosa, Ecoceramic-a, Ragno, Love, Ita, te proizvođači iz regije, Keramika Modus, Zorka keramika, Polet Keramika.

P Interijeri su prvi specijalizirani salon keramike u Našicama. Osim same prodaje u ponudi će uskoro imati i 3D projektiranje kupaonica i prostora koji se uređuje. Njihovi trgovci na raspolaganju su svakom kupcu osobno, od izbora, savjetovanja pa sve do isporuke robe. Ono što je važno za kupce , u P Interijerima možete pronaći robu po istim, ako ne i nižim cijenama nego u nekim trgovačkim centrima. Zato se stvarno isplati doći, jer sigurno ćete pronaći ono što Vam treba!

P Interijeri3

S obzirom da za uređenje kuće nisu dovoljne samo pločice, u P Interijerima su se potrudili da sve ostalo potrebno za uređenje Vašeg doma pronađete kod njih. Laminat, parket, pluto iz Eggerove tvornice, sanitarije, kupaonski namještaj domaćeg Nord proizvođača, gotove vodootporne boje za zidove, te najveći izbor Rasch tapeta.

Sve što je potrebno za uređenje kupaonica možete pronaći u P Interijeru. Kade, tuš kade, tuš kabine svih dimenzija, najmoderniji namještaj prilagođen veličini i ambijentu kupaonice, ugradbeni sistemi, tuš paneli, slavine. Gotovo sva sanitarna oprema dolazi iz hrvatske tvornice.

P Interijeri4

P Interijeri Vam nude i besplatnu dostavu u roku 24h.

J.J.Strossmayerova 66., 31500 NAŠICE
mob:099 8382 848

P Interijeri5

Nadamo se da će Vam se nešto od navedenog svidjeti, te ukoliko imate potrebe ili Vas samo zanima njihova ponuda, prošećite, provozajte se do Strossmayerove 66 u Našicama.

Vidimo se.

Sponzorirani članak

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.