bon2017 12

sume1

Našice - Danas je u Našicama u velikom parku pored malog jezera i po prvi puta na starim teniskim terenima tradicionalno 17. put otvoren festival „Dani slavonske šume“.

 

Festival„Dani slavonske šume“tradicionalna je turistička, gospodarska, kulturna, ekološka, znanstvena, gastronomska, zabavno - kreativna i sportska manifestacija koja se održava u prvom vikendu rujna već sedamnaest godina za redom. Pokrovitelji manifestacije je Ministarstvo Poljoprivrede, a organizatori su Grad Našice, Hrvatske šume – Uprava šuma podružnica Našice, Osječko – baranjska županija i Turistička zajednica Grada Našica.

Sudionicima kao i svim posjetiteljima obratio se gradonačelnik Josip Miletić, župan Ivan Anušić, predsjednik Uprave hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić i predstavnik ministarstva poljoprivrede Željko Kraljičak te i ostali čelni ljudi Grada Našica i Osječko baranjske županije dok je i ove godine glavni voditelj bio Branko Uvodić.

sume3

Prije same službene manifestacije, u uredu gradonačelnika održana je i zakuska za sve uvažene goste grada.

sume2

Na terenima je održano državno prvenstvo za profesionalne sjekače, dok se u velikom parku održavao obrtnički sajam našičkih obrtnika i gostiju, sajam proizvoda i usluga rularne Slavonije, izložba udruga i njihovih radova, izložba opreme, međunarodno natjecanje u kuhanju čobanca, natjecanje u povlačenju užeta, rezne izložbe i tradicionalni memorijalni KUP za odrasle Matković – Ivić u organizaciji DVD-a Našice.

¸

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.