bon2017 12

mimohod1

Kao što smo i najavili danas je u sklopu proslave Dana grada Našica, a u organizaciji Grada Našica, Turističke zajednice Grada Našica održana 23. Antunovska smotra folklora.

 

Na mimohodu su nastupili čak 9 društava i to kao domaćin HKD Lisinski Našice, HKD "Izvor" Donja Motičina, HKPD "S.S. Kranjčević" Bački Breg, KUD "Harkanovci", SKUD "I.Brnjik Slovak" Jelisavac, KUD "Kupljenovo", KUD "Tomislav" Sibinj i HKD.

Društva su kao što je i dosadašnja tradicija prošla mimohod po centru grada, a nakon toga su nastupili na ljetnoj pozornici na kojoj su pjevali i plesali te pokazali svoje prekrasne nošnje.

mimohod2

Prije svih okupljenim sugrađanima i ostalim gostima kojih je i ovoga bilo stvarno puno, obratio se naš počasni građanin Branko Uvodić, a nakon toga kao domaćin i jedan od organizatora predsjednik HKD Lisinski Darko Damjanović. Na samom kraju uvodnih govora svim sudionicima, gostima i sugrađanima obratio se čelni čovjek Grada Našica, gradonačelnik Josip Miletić koji je ujedno ovu manifestaciju proglasio i otvorenom.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.