reklamavelika2015a

maskembal2

Nakon povorke šarenih mališana u maskama koja je prošla ulicama grada, u dvorani osnovne škole Dore Pejačevića održana je tradicionalna zabava pod maskama kao i predaja gradskih ključeva mladom dječjem gradonačelniku.

Ključeve Grada predao je predsjednik Mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek, dok ih je s veseljem preuzeo Antonio Božić dječji gradonačelnik.

Dječji maskenbal – Galerija

Isto tako izabrana je najoriginalnija maska koju je nosila Petra Mikičić, najrasplesaniji parovi su bili Lana Pinter i Tena Maria Begić, dok su drugi par činile Klara Rigo i Klara Kojić.

maskembal4

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u organizaciji ove dječje maškarijade i to pogotovo Gradu Našicama, Dječjem Gradskom vijeću, DND-u, Gradskoj glazbi Našice, Našičkim mažoretkinjama, Našičkom Parku, vrijednim djelatnicima Policijske postaje Našice kao i svim roditeljima djece koji se se pridržavali uputa u kojima su djecu pustili da sama idu u povroci kako bi upravo djeca došla u prvi plan.

Sve u svemu zabave i veselja nije nedostajalo što ćete moći lako vidjeti i u video prilogu koji prilažemo, kao i mnoštvu fotografija koje smo i ovoga puta za vas napravili.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.