bon2017 12

kokocak1a

Danas je održana 10. Memorijalna utrka Kokočak – Orahovica za poginule branitelje Momira Krmpotića iz Našica i Milana Puhanića iz Kelešinke. Upravo 4.prosinca 1991. godine poginuli su oslobađajući Papuk od paravojnih postrojbi i dijelova JNA, u mjestu Kokočak.

Za naše poginule sugrađane i prijatelje odlučili otrčati maraton - Foto vijest

Memorijalna utrka za poginule branitelje Momira Krmpotića iz Našica i Milana Puhanića iz Kelešinke – GALERIJA

Kako se nikada ne bi zaboravila njihova najveća žrtva koju  su tog dana dali za sve nas, održava se svake godine memorijalna utrka Kokočak – Orahovica.

kokocak2

Tako je bilo i danas i nakon ceremonije polaganja vjenaca i paljenja svijeća za poginule hrvatske vitezove te prigodnih govora gostiju i prijatelja suboraca, gradonačelnika, načelnika, izaslanika i drugih visokih dužnosnika, održana je i utrka od Kokočaka do Orahovice u trajanju od 11 kilometara. Na utrku se odazvao veliki broj trkača iz čitave regije i svi su uspješno završili utrku. Moramo napomenuti kako su Našičani Krešimir Žagar i Dražen Vrabac utrku započeli čak od Našica, tako da je za njih to bio i maraton koji su vrlo rado odlučili otrčati za svoje prijatelje i sugrađane Momira i Milana. 

Kako je to danas izgledalo u Kokočaku i Orahovici pogledajte u galeriji koju prilažemo i ove godine...

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.