reklamavelika2015a

jutro1

Kada primijetiš da ti dijete u školu ode s kratkim rukavima i nakon toga ti kaže kako mu uopće nije bilo hladno, a radi se o 12. mjesecu, onda je tu u najboljem slučaju vrlo čudno.

E upravo je jučerašnji dan takav bio. Dakle u sredini smo mjeseca prosinca, a jučerašnja temperatura je bila 18 stupnjeva preko dana. Uz onaj topli vjetar koji je puhao, netko bi mogao pomisliti kako je otišao u australiju gdje je uvijek toplo ili se ne radi o mjesecu prosincu. Za razliku od jučerašnjeg dana, danas je već nešto drugačije, dakle očekuje nas puno hladnije vrijeme s jutarnjim temperaturama od 2 u jutro, dok će preko dana biti do 5 celzija. Vrijeme očito divlja. Razlog tomu mogu dati, možda, jedino vrhunski meteorolozi. Možda??

U ostatku zemlje slično kao i kod nas, pretežno oblačno, mjestimice s kišom, u unutrašnjosti ponegdje i snijegom, osobito u gorju. Oborina će biti češća u prvom dijelu dana. Poslijepodne i navečer oborine će biti još uglavnom na istoku i jugu zemlje, a mjestimice se očekuje i djelomično razvedravanje. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjeren do jak južni i jugozapadni vjetar u postupnom slabljenju i okretanju na sjeverozapadni. Temperatura zraka na kopnu uglavnom između 1 i 6, na Jadranu od 10 do 16 °C.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.