bon2017 12

turnir u bucanju nasice bucanje

U velikom parku u Našicama u organizaciji udruge starih športova „Slavonac“ Našice, održan je memorijalni turnir u bućanju na travi.

Ovaj tradicionalni memorijal koji okupi svake godine zavidan broj natjecatelja je i ove godine bio i više nego uspješan. Vrijeme je svakako poslužilo, a mjesto se sada već pokazalo kao iznimno kvalitetno za održavanje ovakvih, ali i sličnih manifestacija.

Turnir je ispred Grada Našica otvorio predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić, a glavnu riječ je vodio predsjednik Stjepan Konjetić, tajnik Romeo Makov kao i drugi članovi i članice udruge. Posebno bi ovom prilikom pohvalili žene na njihovom doprinosu u kuhanju lepinja koje su natjecatelje itekako oraspoložile.

turnir u bucanju nasice

Na turniru je nastupilo 9 muških ekipa, a 1. mjesto je osvojila ekipa SOKAK, 2. su bili dečki ekipe DROBC dok su 3. mjesto osvojili ekipa Šipovac.

U ženskoj konkurenciji je nastupilo 6 ekipa, a prve su bile žene iz udruge Hrvatska žena Klokočevci, druge su bile članice UGNON, dok su treće mjesto zauzele žene iz udruge Hrvatska Žena N.N.Selo.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.