bon2017 12

biciklisti1

Jutros su članovi bicilkističkog kluba Našice krenuli na tradicionalnu vožnju „Sjećanje za Vukovar” u znak sjećanja na sve poginule branitelje grada Vukovara i Domovinskog rata.

Prije polaska biciklisti su zapalili svijeću na spomen obilježju „Uskrlsa Hrvatska” na trgu u Našicama za sve poginule u Domovinskom ratu. Start 200 km dugog puta prema Vukovaru i natrag je bio na Trgu dr. Franje Tuđmana u Našicama, a bicikliste će na njihovom putu pratiti vozilo našičkih vatrogasaca.

biciklisti2

Ivan Adžić predsjednik biciklističkog kluba Našice o ovom događaju je između ostalog rekao.

biciklisti3

„Ovo nam je 7 godina za redom kako posjećujemo Vukovar i odajemo počast našim braniteljima i poginulima. Ove godine smo malo promijenili turu pa idemo preko Budimaca, Čepina. Prvo nam je stajanje u Osijeku, a u Vukovaru ćemo stati kod groblja tenkova i opet ćemo posjetiti Ovčaru.

biciklisti4

Nadam se da će nas vrijeme poslužiti da ne pada jaka kiša. Nama nije tako naporno voziti više nas ometaju vremenski uvjeti jer nekih godina je bilo jako hladno oko nula stupnjeva, ali dobro se obučemo stisnemo zube i odvezemo. Povratak nazad u Našice očekujemo oko 18 , 19 sati.”

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.