banner izzy2016

skupstina5

Jučer je u gradskoj vijećnici Grada Našica održana Izvanredna izborna skupština Športske zajednice Grada Našica. Skupština je sazvana zbog iznenadne smrti predsjednika Josipa Pavlusa.

Skupštinu je vodio dopredsjednik Športske zajednice Grada Našica Marko Sertić, a na početku skupštine je održana minuta šutnje za nedavno preminulog predsjednika Josipa Pavlusa.

U radna tijela Skupštine predloženi su i izabrani Marko Sertić (predsjednik), Ana Zupčić i Milan Zubak dok je kao glavni tajnik bio Srećko Sobodić.

skupstina4

Nakon utvrđivanja dnevnog reda i izbora radnih tijela prešlo se na izbor predsjednika. Za predsjednika je predložen Nikola Antolović koji je i izabran većinom glasova.

Novi predsjednik je zahvalio na izboru, a zatim je slijedio izbor novog Izvršnog odbora u koji su izabrani Marko Sertić prvi dopredsjednik, Ana Zubčić drugi dopredsjednik, Milan Zubak, Ivan Nekić, Vanja Prošić i Siniša Solar. U Nadzorni odbor su izabrani Ana Kalman, Mirko Korbar i Stjepan Konjetić, a kao zamjenici članova nadzornog odbora Miljenko Ljubić i Karlo Kanis.

skupstina2

Nakon izbora nazočnima se obratio i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je čestitao na izboru novom predsjedniku gospodinu Nikoli Antoloviću te mu zaželio puno uspjeha u radu, zajedno s novim izvršnim odborom i nadzornim odborom. Također je rekao da Josip Pavlus kao dugodišnji predsjednik Športske zajednice zaslužuje veliku čast da se organizira memorijalni malonogometni turnir u spomen na njega. Naglasio je i da će kao gradonačelnik učiniti sve što je u njegovoj moći da sport u gradu se podigne na još višu razinu.

„Želim izabranom vodstvu da nastave kvalitetan rad sportske zajednice koji je započeo gospodin Josip Pavlus, jer puno je toga kvalitetnog napravljeno i nema razloga da se ne nastavi utabanim stazama i dobro odmjerenim projektima. Želim im još jedanput puno uspjeha u radu i svako dobro.“

Nazočne je pozdravio i Dubravko Ižaković iz Športske zajednice Osječko – baranjske županije koji je između ostalog izjavio.

skupstina3

„Malo mi je teško danas jer smo ostali bez našeg velikog sportskog djelatnika i prijatelja koji je bio na čelu vaše Športske zajednice s kojim smo zajedno svi skupa u teškim vremenima vukli naprijed i nadam se da ćemo nastaviti tim putem. Želim čestitati novom predsjeniku, dopredsjednicima, izvršnom odboru, nadzornom odboru i nadam se da ćemo zajedno s gradom i gradonačelnikom nastaviti dalje s ovim načinom rada. U Športskoj zajednici županije ćete imati podršku s naše strane, ali isto tako ističem da je važna karika naše županije Našice. Nadam se da ćemo nastaviti zajednički raditi na svim našim daljnim projektima u mislima na našeg Josipa i da će nam on biti vodilja u budućem radu.“

Novo izabrani predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović je izjavio.

skupstina1

„Biti će teško nešto više obećati jer je pokojni predsjednik gospodin Josip Pavlus sa svojim izvršnim odborom izvrsno radio i ostvario jako dobre rezultate. Stajao je iza svojih članica i lobirao u županijskom savezu da naše članice budu što zastupljenije i dobiju što više sredstava. Ovaj izvšni odbor se nije bitno mjenjao i nadam se da ćemo mi nastaviti putem kojim je bivši izvršni odbor išao zajedno s bivšim predsjednikom Josipom.“

O prvim potezima nakon preuzimanja dužnosti novi predsjednik je izjavio.

„Prvo ćemo sazvati sastanak izvršnog odbora da vidimo stanje u Športskoj zajednici. Najvažnije je da sada imamo ovlaštenog potpisnika u županiji Osječko - baranjskoj zbog sredstava koje očekuju naši klubovi jer sredstva nisu mogla biti proslijeđena dok nije bilo ovlaštenog potpisnika.“

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.