bon2017 12

trkaci1

Proljetna sezona trčanja u punom je zamahu, a utrke se nižu iz jedne u drugu pa su samim time i nastupi našičkih trkača sve učestaliji.

Nedavno je održana utrka Allianz Zagorje trekk, utrka koja se sastojala od tri različite neoznačene staze različitih dužina. Cilj utrka bio je uz pomoć karte i orijentacije prijeći zadanu udaljenost u što kraćem vremenu. Staze su bile dužine 8 km, 16 km i 28 km, a samo je staza na 8 km bila označena, odnosno trail tip utrke. Sve utrke imale su start u Špičkovini, a završetak u Zaboku.

Na utrci od 8 km nastupila je Barbara Horvat i u mnoštvu trkačica osvojila odlično treće mjesto i postolje. Željko Kanđera nastupio je na utrci 28 kilometara dužine i uspješno je istrčao.

trkaci4

Prošlog vikenda održan i brodski polumaraton, tzv. 14. Bromara, tj utrka dužine 21, 097 metara u Slavonskom Brodu u organizaciji grada Slavonskog Broda i Brodsko- posavske županije. Već tradicionalno smjer utrke išao je iz samog centra, duž rijeke Save, izvan grada da bi cilj ponovno bio u centru. Nastupilo je preko sto trkačica i trkača iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz drugih zemalja. Odličnu atmosferu, zabavu i solidnu organizaciju upotpunili su nastupi čak osmorice Našičana. Iako je bilo vrlo vruće i zrak pun vlage, što je daleko od idealnih uvjeta za trčanje, svi su uspješno završili utrku koju je pratilo dosta građana uz stazu ili iz obližnjih kafića. Nastupili su: Damir Raich, Duško Panjković, Dominik Suk, Hrvoje Dundović, Dragan Jović, Tihomir Kolembus, Niko Milanović i Hrvoje Tržić.

trkaci2

Slijede ostale utrke uskoro i nadamo se novim zapaženim rezultatima naših sugrađana.

trkaci3
 
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.