bon2017 12

biciklisti1

Još jednom, petu godinu zaredom, krenula je Vožnja sjećanja, Vukovar 2016. Ovaj mali jubilej, obilježio je volju i htjenje našičkih biciklista, spoj sporta i domoljublja. Ispraćeni s najboljim željama i znatiželjnim pogledima, karavana je krenula. Uz povremene stanke za osvježenje i odmor, stigli smo u Vukovar.

Paljenje svijeća i odavanje počasti kod simbola obrane Vukovara, podsjetnik na strahote rata, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Dužina puta i vremenski uvjeti diktirali su vožnju, od ugodnih 6 stupnjeva do -3.

biciklisti2

Na povratku je organiziran ručak u Osijeku, te se kući krenilo sa zalaskom sunca. Vrativši se u Našice oko 19:30, zadovoljni još jednom epskom vožnjom, složni u nakani da slijedeće godine idemo opet, u još većem broju, još boljoj organizaciji. Da se vijest širi, da ima zainteresiranih, pokazatelj su prijatelji iz BK Lood Orahovica, individualac koji je došao iz Čepina da bi sudjelovao u karavani. Još bolja organizacija, prateće vozilo samo su neki od pokazatelja koliko je truda uloženo u to sve. Podrška gradonačelnika Žagara, grada Našica, obitelji, prijatelja i znanaca je velika motivacija kojom mi zahvaljujemo na svoj način za sve. Vidimo se na Vožnji sjećanja, Vukovar 2017!

biciklisti3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.