bon2017 12

biciklizam nasice

Jučer je u prostorijama Bricks pub-a u 20 sati održana izborna skupština skupština biciklističkog kluba Našice. Za predsjednika je izabran dosadašnji predsjednik Ivan Adžić, za dopredsjednika Tihomir Šatrović, a za tajnika Antun Umiljanović. 
Također usvojena izvješća o radu kluba, financijska izvješća za 2015. godinu te predstavili planovi za 2016. godinu koje je iznio tajnik Antun Umiljanović. 

Treba istaknuti da je BK Našice prošle godine u Slavonsko brdsko biciklističkoj ligi završio na 4. mjestu sa osvojenih 9 brončanih, 9 srebrnih i 8 zlatnih medalja. Predsjednik Ivan Adžić posebno je pohvalio sve koji su se natjecali i uporno i marljivo trenirali da bi BK Našice postigao ovako dobre rezultate sa samo 7 natjecatelja. Usporedbe radi, BK Festung iz Sl. Broda je završio na 1. mjestu sa 27 natjecatelja dok su neki klubovi završili iza nas sa daleko više natjecatelja od nas. Također je pohvalio i bicikliste rekreativce koji nemaju natjecateljskog duha ali su puno pomogli u radu kluba i organizaciji domaće utrke. Predsjednik se zahvalio i na odličnoj suradnji između kluba i grada Našica te se zahvalio svim sponzorima koji pomažu u radu kluba.

Prošle godine je sastanak glavnog odbora SBBL-a i proglašenje ukupnog poretka lige bilo u Našicama jer je odbor prepoznao rad kluba BK Našice na što možemo posebno biti ponosni s obzirom da nam je to bila tek druga godina od osnutka kluba.

Također velike pohvale su išle za organizaciju utrke na Lapovcu koja je bila i međunarodnog karaktera međutim Krešimir Žagar je izrazio zabrinutost za stazu jer postoji mogućnost da će se u tom vremenu sjeći šuma i to bi bio veliki problem. Ponudila su se neka od rješenja a jedno od njih je organizacija maratona na našem području. U raspravu se uključio i novi član Zoran Ugljanac prijedlogom da se malo prošire horizonti i na cestovni biciklizam te uključivanje djece u biciklizam što su svi pozdravili jer između ostalog u planu je organiziranje dječje biciklijade ove godine. U planu je naravno nastavak natjecnja u SBBL ligi a neki od planova su i natjecanje na Kup utrkam Hrvatske te natjecanje na maratonima Hrvatske - dodao je predsjednik. 

Po završetku službenog djela skupštine, nastavak druženja članova je upriličen skromnim domjenkom.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.