bon2017 12

bagminton nasice osijek djurdjenovac 1

U ponedjeljak, 8.2.2016. godine u Osijeku održano je županijsko natjecanje u badmintonu za kategorije dječaka i djevojčica osnovnih i srednjih škola. Natjecanju je prisustvovalo 20-tak ekipa sa prostora županije te je natjecanje održano po kategorijama osnovnih i srednjih škola. Natjecanju su prisustvovale i ekipe OŠ Josipa Jurja Strossmayera iz Đurđenovca – ekipa dječaka i djevojčica te ekipe dječaka i djevojčica iz Srednje škole Isidora Kršnjavoga – Našice. Natjecanje se odvijalo po skupinama, odnosno po određenim kategorijama dječaka i djevojčica, posebno za osnovne i srednje škole.
bagminton nasice osijek djurdjenovac 2
U kategoriji osnovnih škola za djevojčice i dječake Osnovna škola Josipa Jurja Strossmayera postigla je 3. mjesto u obje kategorije, dok je u kategoriji srednjih škola ekipa Srednje škole Isidora Kršnjavoga postigla 4. mjesto u obje kategorije.

Natjecanje se odvijalo u Fair-play duhu te se uz druženje s drugim učenicima sa prostora županije steklo novih iskustava, a drago nam je da smo s naših prostora ove godine imali 4 ekipe predstavnika na županiji i u ovom netipičnom sportu za ove prostore.

 

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.