bon2017 12

biciklizam nasice klub giant liga

Ovog vikenda u prostorijama Bricks puba održana je svečana ceremonija proglašenja pobjednika 7. slavonsko brdsko biciklističke lige GIANT 2015.

Liga je sedmu godinu za redom okupila 29 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije sa preko 200 vozača podijeljenih u kategorije Elite, Juniori, Kadeti, Žene, Master A, Master B i Sport. Za najbolje u kategorijama Elite, Juniori i Kadeti glavni sponzor GIANT je osigurao bicikle dok su se ostali pobjednici zadovoljili bogatim utješnim nagradama.

Dobro je za spomenuti ostvarene rezultate naših Našičana, u kategoriji Elite Hrvoje Maretić završio je na 17. mjestu, Juniori Matko Benić na 4. i Josip Blažević na 6. mjestu, Matija Škiljić u Kadetima završio je šesti, u Masterima A Ivan Adžić završio je drugi, Tihomir Šatrović u Master B završio je 13. i u kategoriji Sport na prvom mjestu Antun Umiljanović.

U poretku klubova BK Našice zauzeo je odlično peto mjesto.

biciklizam nasice klub giant liga 2

„Vjerujem da je ova sezona i najbogatija do sada, što se lijepo vidi i prema broju klubova, njih čak 29. U isto vrijeme ojačao se i našički klub na što smo u gradu Našicama vrlo ponosni jer ovakav sportski klub je u našem gradu itekako nedostajao. Nažalost, kriza je svugdje, pa tako i kod nas, sponzora nema, ali to i je sport u koji najviše ulaže sam pojedinac. Osim sportskog natjecanja, tu je uvijek i lijepo druženje, priroda, razgledavanja prirodnijih ljepota te širenje prijateljstava. Još jednom hvala svima onima koji su sudjelovali u ovoj ligi, a hvala i onima koji su osigurali ove vrijedne nagrade za najbolje ostvarena mjesta u natjecanju. Za kraj zaželio bih da se i iduća sezona održi na ovako visokom nivou sa još više natjecatelja, na atraktivnim stazama kojim obiluje naše područje. „ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar, a ujedno i član Biciklističkog kluba „Našice“.

Vladimir Tesari, predstavnik organizacijskog odbora Lige zahvalio je svim sponzorima te naglasio da je potrebno sagledati dobre i loše strane u prijašnjim sezonama te ih ako treba popraviti.

biciklizam nasice klub giant liga

“Već danas smo imali nekoliko manjih razgovora, a nešto detaljnije o budućoj sezoni također ćemo se početi uskoro dogovarati. Osmo izdanje lige očekujemo da će biti još bolje, nego što je bilo ovo iza nas, a što se tiče same krize, ona nije toliko utjecala na nas. 2009. godine kada smo i krenuli sa ligom kriza je već tada bila tu, tako da smo se na nju već navikli, pa u konačnici nam može biti samo bolje.“

Naravno prvi čovjek u biciklističkom klubu „Našice“ predsjednik Ivan Adžić naglasio je kako je vrlo zadovoljan postignutim uspjehom i kako mu je vrlo drago što se dodjela nagrada održava upravo u Našicama.

biciklizam nasice klub giant liga 1

„U ligi je sudjelovalo preko 220 natjecatelja i to iz 29. klubova iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Mađarske. Iza nas je čak 14. utrka, a s ponosom mogu spomenuti i onu koja je vožena upravo kod nas oko jezera Lapovac. Po prvi puta, ove godine imali smo i jednu utrku u Srbiji, na Fruškoj gori što me izuzetno veseli, jer na taj način ovu ligu širimo stvarno daleko. U BK „Našice“ imamo 7 aktivnih članova koji se natječu uglavnom na svim utrkama, dok se članstvo iz godine u godinu povećava. Klub BK Našice je od 29 klubova koji se natječu završio na odličnom 5. mjestu što je za ovako mlad klub izniman uspjeh. Znamo da je kriza u svakom sportskom klubu, pa tako niti nas nije zaobišla, ali se snalazimo kako znamo. Upravo zbog toga bih se zahvalio svakom sponzoru koji su nam omogućili odlazak na natjecanja. Isto tako, posebno bih se zahvalio gradonačelniku Krešimiru Žagaru na iznimnoj potpori i razumijevanju tokom cijele godine.“ - rekao je predsjednik kluba Ivan Adžić koji je ujedno i osvojio odlično drugo mjesto u kategoriji Master. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.