bon2017 12

 

7trcanje3

Park prirode Papuk pruža brojne mogućnosti svojim posjetiteljima koji se žele odmoriti u netaknutoj prirodi usred slavonske ravnice i osjetiti iskonski dah planine koja stoji i bdije nad panonskim prostranstvima kao stari gromadni hrastovi usred njenih bogatih šuma.

 

Log in to comment
bagminton1

U srijedu, 29.11.2017. godine, u Đurđenovcu je održano međuopćinsko natjecanje u badmintonu za djevojčice i dječake osnovnih škola.

 

Log in to comment
biciklisti1

Jutros su članovi bicilkističkog kluba Našice krenuli na tradicionalnu vožnju „Sjećanje za Vukovar” u znak sjećanja na sve poginule branitelje grada Vukovara i Domovinskog rata.

 

Log in to comment
vukovar
Biciklistički klub Našice i ove godine organizira rekreativnu vožnju "Sjećanje za Vukovar" u znak sjećanja na sve branitelje grada Vukovara i Domovinskog rata.

 

Log in to comment
skupstina5

Jučer je u gradskoj vijećnici Grada Našica održana Izvanredna izborna skupština Športske zajednice Grada Našica. Skupština je sazvana zbog iznenadne smrti predsjednika Josipa Pavlusa.

 

Log in to comment
maraton1

Prošle nedjelje, 15. listopada, održan je 22. Apatinski dunavski polumaraton na kojem su sudjelovali Vesna Janković-Đurinski i Krunoslav Bencek iz Nize te Našičani Maja Domnjak-Lelić, Monika Bizik-Krajačić, Nataša Ibriks, Jasna Plemeniti i Dražen Ibriks.

Natjecalo se 502 trkača.  Apatinska utrka ujedno je i prvenstvo Srbije pa su se natjecali najuspješniji trkači u disciplini polumaratona (21,097km). 

maraton2
Staza je bila ravna i idealna za trčanje, dijelom se trčalo kroz grad, a dijelom uz dunavski nasip. Utrka je bila izvrsno organizirana, uz velik broj trkača iz Hrvatske. 

Foto: T0MMY photo

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.