bon2017 12

aikido11

4. godinu za redom održava se susret Aikido za djecu Hrvatske koji dovodi sve škole aikida u Hrvatskoj na zajednički trening i prezentaciju vještine u Hrvačkom centru Sesvete na adresi Bistrička ulica 9/1, HR-10360 Sesvete 14. listopada, od 10 do 12 sati, a događaj je otvoren za javnost te prilika svim zainteresiranim građanima, odraslima i djeci da se upoznaju s aikidom. Susret je otvoren I besplatan za sve sudionike I posjetitelje. 

 

Stoga nam je velika čast i zadovoljstvo pozvati Vas da prisustvujete ovom velikom događaju, jedinom ovakve vrste u Hrvatskoj.

Podržite djecu danas, ona će vas sutra!

Organizatori susreta su voditelji aikido klubova za djecu i odrasle u Hrvatskoj, koje predstavlja Vedran Rakinić.

Aikido je vještina koju mogu vježbati djeca svih uzrasta, a osim učinka na tjelesno zdravlje djeteta, ima neprocjenjivi učinak na mentalno zdravlje i kod djece osvještava mogućnosti kvalitetnijeg odnosa s drugima, potiče istraživanje rješavanja konfliktnih situacija primjenom miroljubivih aikido principa koji u svakodnevnom životu mogu pomoći sa svakodnevnim pritiscima odrastanja, školskih obaveza i okoline.

„Naša je želja da prezentiramo svima zainteresiranima dobrobiti aikida na mladog pojedinca, ali i na cijelo društvo i da pozovemo naše sugrađane da nam se pridruže na zajedničkom pokaznom treningu, na kojem će snage udružiti sve aikido škole u Hrvatskoj“, izjavio je Vedran Rakinić, voditelj I gl. organizator Aikido Yoshinkan doja iz Sesveta”!

Aikido je vještina nastala kao miroljubivi odgovor na sukobe za vrijeme Drugog svjetskog rata, a ti su se principi zadržali do danas. Želja osnivača aikida, Moriheia Ueshibe je bila da se kroz put vježbanja borilačke vještine svijetu pokaže jedan od učinkovitih načina kojima se pojedinac i društvo mogu nositi s gorućim problemima nasilja, netolerancije, mržnje, uništavanja okoliša te drugim negativnim tendencijama.

aikido12

Klubovi koji sudjeluju u susretu: Aikido Yoshinkan dojo iz Sesveta (Vedran Rakinić), Aikido Društvo Zagreb (Marijan Kudrna), Aiki En Dojo – Zagreb (Maja I Ranko Čerić), Aikido dojo Zagreb (Branko Mandić), Aiki dojo Sancta Domenica Sv. Nedelja (Zoran Marić), Aikido dojo Pula (Robert Božac), Aikido klub Heion Osijek (Ante Papić), Aikido Klub Kitasu Samobor (Saša Piljek I Marko Jurinec), Aikido klub Zadar (Vesna I Nenad Vertovšek), Aikido klub Hohoemi – Oroslavlje (Franjo Ordanić), Aikido klub Put – Zagreb (Jozo Matišić), Aikido klub Karlovac (Zvonimir Tarnik), Aikido društvo Osijek (Krešimir Horvat), Aikido društvo Daruvar (Josip Rašić), Aikido klub Kenshin Aikikai – Varaždin (Ana Sabolić), Aikido klub Bjelovar (Hrvoje Šipušić), Ki Aikido klub Beli Manastir (Danijel Bastajić), Aikido klub Rovinj (Josip Mihovilović).

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.