bon2017 12

mma1

Ovog vikenda je u organizaciji Sambo kluba Belišće organizirana gala priredba s čak petnaest mečeva u amaterskom MMA Baraber Figh Nigh.

Naš klub KBK Impact Našice nastupio je sa svojih pet članova. U najneočekivanijoj borbi večeri borila se naša Ančica Anđelić gdje je odmjerila snage sa domaćom borkinjom i pobijedila na bodove te osvojila pojas turnira Baraber Figh Night.

mma3

U teškoj kategoriji odličan meč su odradili Danijel Jurajić i Darko Kolar gdje je pobjedu odnio Danijel, a u kategoriji do 75 kg nastupio je Patrik Šimašek koji je nažalost u prvom meču zadobio posjekotinu iznad oka i liječnici su odlučili da ne može nastaviti turnir. Isto tako naš najmlađi član Zvonimir Marić je pokazao veliko srce i hrabrost te se suprotstavio iskusnijem borcu i pružio vjerojatno najzanimljiviji meč turnira.

mma2

Naši borci su odradili odlične mečeve i opet se okitili priznanjima. Iako to nije naša temeljna disciplina, eto i tu smo prisutni tako da osim kickboxinga odradujemo i MMA mečeve te i tu ostvarujemo zavidne rezultate. Već od utorka startamo sa novim priprema za nadolazeća natjecanja, a našim borcima još jednom čestitam na odličnoj predstavi i hrabrosti koju pokazuju za naš klub, a samim time i za grad Našice.  mma4

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.