reklamavelika2015a

ffc1a

Denis "Lumberjack" Marjanović je jedan od boraca koji su obilježili FFC 7, koji se proteklog mjeseca održao u Sarajevu. Bosansko-hercegovački borac je nokautirao Bojana Krušiča, a Crnogorac je od siline udarca bio toliko ošamućen da je mislio kako je on pobjednik te je na proglašenju podigao ruke, nesvjestan prave situacije. No, Denis nije imao previše vremena za slavlje jer ga 17. travnja na FFC-u 18 čeka novi izazov u obliku- Mirjana Fabjana!

Lumberjack se za Fight Site osvrnuo na FFC 7 te je prokomentirao borbu s Fabjanom koja će se održati u ljubljanskoj dvorani Stožice.

"Prošli meč je bio vrlo zanimljiv jer se dogodila pomalo nesvakidašnja situacija. Boban je nakon nokauta mislio da je pobijedio, što je, u najmanju ruku, začuđujuće.

Bez obzira na to, Krušič je pokazao da je dobar borac i da se na njega može računati. U prvoj je rundi plasirao jedan udarac zbog kojeg mi je sudac brojio, ali mi nije trebao poseban oporavak nakon meča te sam odmah počeo s treninzima za FFC 18."

Denis i ovoga puta trenira u Banja Luci, a pripremama mu pomaže i FFC-ovac Bojan Džepina.

"Uglavnom treniram u Banja Luci, gdje mi oko treninga pomažu Predrag Stanković, Draženko Ninić i Slaviša Sobot, a tu su i ostali momci iz kluba s kojima ponekad spariram.

Uoči meča smo bili sedam dana na planini Kozara, gdje sam veliku pomoć imao i od Bojana Džepine. S njim sam odrađivao sparinge koji su ponekad bili i jači nego u nekim mečevima. Naravno, ti sparinzi su bili prijateljski, a Bojan je borac od kojeg se može mnogo očekivati u budućnosti."

Miran Fabjan će Denisu zaželjeti dobrodošlicu u Ljubljanu, a Banjalučanin zna da će to biti dobar meč.

"Fabjan je iskusan borac koji voli čistu borbu, što meni odgovara. Čvrst je i može primiti dosta udaraca, pa me zanima kolike su njegove granice. Publika može očekivati atraktivan meč s puno naboja.", ističe Marjanović.

Miran je borac koji uživa u "trash talku", no Marjanovića takve stvari ne dotiču.

ffc2a

"Trash talk je dobar u smislu podizanja atmosfere pred meč. Rekao je da ću zauvijek zapamtiti Stožice, a ja mu odgovaram da ću se u svom stilu zahvaliti na dobrodošlici. Uglavnom se ne obazirem na takve stvari, ostajem hladan do kraja."

Denis bi, u slučaju pobjede nad Fabjanom, u FFC-u došao na rezultat od tri pobjede i jedan poraz. S obzirom na to da je poraz doživio u svom prvom nastupu za najbolju regionalnu borilačku promociju, slavlje nad Miranom bi značilo da ima tri pobjede u nizu, što ga svrstava u kandidate za napad na pojas prvaka.

"Vjerujem da bih mogao napasti pojas FFC prvaka, ako bih slavio nad Miranom. To je uostalom i moj primarni cilj. FFC je sjajna organizacija koja će imati još veću ekspanziju."

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.