reklamavelika2015a

impact0

U Vinkovcima je ovog vikenda održan međunarodni turnir u amaterskom MMA-u i grapplingu VALENS CUP VINKOVCI.

Na turniru su nastupili borci iz samog vrha Hrvatskog amaterskog mma i grapplinga te borci iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Za naš klub su nastupila tri natjecatelja i sva tri u MMA-u, Ančica Anđelić osvojila je zlato, naš kadet Zvonimir Marić broncu te naš teškaš Tin Virag broncu.

impac2

Trener kluba Stjepan Paska i više je nego zadovoljan te je izjavio: "U protekla dva tjedna nastupili smo na tri velika turnira i osvojili ukupno 9 zlata, 5 srebra, 3 bronce te dva pehara kao najbolji klub turnira i najbolji borac. Ovo je samo jedan od dokaza da radimo kvalitetno i onda rezultati ne izostaju. Ponosan sam na naše stare natjecatelje, ali me posebno raduje napredak naših najmlađih koji su ostvarili zavidan rezultat. Planovi za dalje su jasni, trening i samo trening.

impact3Zadnjih šest godina nismo imali pauzu preko ljeta tako da ćemo i ovo ljeto naporno raditi i dočekati natjecateljski dio sezone spremni. Još bih jednom pozvao i rekreativce da se priključe našim grupama i dotjeraju svoju kondiciju u zavidno stanje. Svi su dobrodošli. Kod nas su treninzi otvoreni tako da pozivamo sve da nas dođu barem pogledati jer vjerujemo kako na našim treninzima mogu lijepo vidjeti kako radimo tako da vjerujem da novih članova neće nedostajati."

impact

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.