reklamavelika2015a

kbk1

Kickboxing klub "Impact" je u subotu 20.05.2017. nastupio paralelno na dva međunarodna turnira i pobrao sva odličja.

U Slavonskom Brodu na međunarodnom kickboxing turniru Brod Open 2017. nastupili su najmlađi članovi u konkurenciji između klubova iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Ostvarili su sljedeće rezultate: Ančica Anđelić zlato, David Štrk zlato, Emili Baričević zlato, Ester Baričević zlato, Rea Kvak zlato, Tamara Stanković dva zlata u dvije težinske kategorije, Zvonimir Marić zlato, Jan Valek srebro, Lauro Lijić srebro, Magdalena Štrk srebro, Patrik Šimašek srebro. S osam zlata i četri srebra naši borci su i osvojili pehar kao drugi najbolji klub turnira.

kbk2

Teškaši su nastupili u Belom Manastiru na Europskom kupu u sportskom jujitsu i graplingu no-gi te se također okitili medaljama. Virag Tin srebro u sportskom jujitsu i Robert Galeković broncu u greplingu no-gi.

kbk3

"Ovo su veliki rezultati za naš klub uz standardne borce koji već nizu uspjehe jako sam ponosan na naše najmlađe koji su uz trenericu Ančicu u svojim prvim mečevima pokazali zavidnu hrabrost i kvalitetu. No za nas nema odmora već sljedeći vikend nastupamo na MMA turniru VALENS CUP u Vinkovcima gdje se s pravom nadamo novim dobrim rezultatima." - izjavio je glavni trener kluba Stjepan Paska

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.