reklamavelika2015a

tae4

Na redovnoj skupštini Taekwondo kluba Našice koja je ujedno bila i izborna, a koja je održana u društvenom domu u Martinu među ostalim točkama, birano je novo vodstvo kluba, pa je tako za predsjednicu jednoglasno izabrana Ana Kalman.

Na samom početku skupštine, sve prisutne uzvanike i članove kluba pozdravio je dosadašnji predsjednik Branko Leš koji je zahvalio na dosadašnjem vodstvu i potpori koju su mu svih ovih godina pružali. Izvješća o radu kluba i financijski izvještaj iz prošle godine podnijela je Ana Kalman dok je Mario Anđelić podnio izvješće Nadzornog odbora.

tae2

Nakon točke razrješenja dosadašnjih voditelja kluba, izabrana je kako smo rekli predsjednica kluba Ana Kalman, dopredsjednik je postao Mario Anđelić, a tajnik je od ove skupštine posato Dražen Dakić. Izvršni odbor čine Lucija Knežević, Željko Dragalić i Branko Leš, dok je za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana Ljljana Galinec, a članove Katarina Marks i Marina Lozić.

tae1

Nakon odabira novog vodstva kluba dosadašnjem predsjedniku i utemeljitelju kluba Branku Lešu dodijeljena je titula počasnog predsjednika kluba.

Na kraju službenog dijela najavljeno je prvenstvo Slavonije i Baranje u Našicama koje bi se trebalo održati 25. ožujka ove godine.

Kao gosti ove skupštine bili su prisutni predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić, dopredsjednik Hrvoje Šimić i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus.

tae3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.