bon2017 12

impact nasice pobjede
Predsjednik  svjetske MMA organizacije Ančici Anđelić ponudio profesionalnu borbu u Grčkoj.

Ovog vikenda je u Belišću održan Svjetski KUP u MMA-u i Sambu. Našičani su zahvaljujući klubu KBK Impact Našice također imali svoje predstavnike, točnije njih šestoro. Tako je i ovoga puta na ovom stvarno prestižnom natjecanju nastupila ponovo naša najbolja sportašica grada Ančica Anđelić i osvojila zlatnu medalju pobijedivši (deklasirajući) protivnice.  Uz Ančicu prema pravilima MMA nastupio je ovoga puta i trener Stjepan Paska koji je također osvojio najsjajnije odličje. Uz okosnicu kluba koju svakako čine Ančica i trener Paska, tu su bili i Tin Virag i Patrik Šimašek koji su osvojili srebrnu medalu, dok je Dino Korpar osvojio broncu. Nastupio je i najmlađi natjecatelj KBK Impact Našice Zvonimir Marić koji je nastupio u dvije discipline MMA i Sambo te je pokazao zavidan rezultat osvojivši četvrto mjesto. Moramo naglasiti kako je Zvonimir nastupio u kategoriji starijih uzrasta (nije bilo njegovog uzrasta) te ga ovim putem i pohvaljujemo za hrabrost te ipak osvojen visoki rezultat.

Samo dan ranije u petak 2.12.2016. godine, naš trener Stjepan Paska i Ančica Anđelić dobili su licencu za suce u MMA koja je naravno priznata od strane Hrvatskog i Svjetskog MMA saveza. I sa tim licencama smo također dobili važnu stvar jer ćemo od sada uz naše borce, a terenima moći pratiti i naše suce diljem Hrvatske što je itekako važno za naš grad bogat sportskim uspjesima naših sugrađana.

Nakon ovako burnog, ali što je još važnije vrlo uspješnog vikenda, nekoliko riječi i promišljanja rekao je o svemu i glavni trener Stjepan Paska.

„A što reći, već da izrazim stvarno veliko zadovoljstvo rezultatima. Ovdje se ne radi o nečemu malom, ovo je ipak svjetski kup u MMA-u disciplini koja nije naša temeljna, ali smo svejedno pokazali našu kvalitetu i na tom području. Najvažnija činjenica je da nije bilo većih ozljeda tako da već ovaj tjedan koji je pred nama možemo prionuti novim treninzima. Moram također istaknuti kako je naša najbolja sportašica grada, a i naša članica Ančica Anđelić odradila dva meča koja su završila efektnim nokautima te i sa tim jako zainteresirala predsjednika svjetske MMA organizacije. Nakon natjecanja, predsjednik  svjetske MMA organizacije je Ančici Anđelić ponudio pravu profesionalnu borbu, koja bi se trebala odigrati u Grčkoj. Ovaj potez je svakako veliko priznanje kako Ančici, ali vjerujte i našem klubu Impact, jer ovo su dimenzije do kojih još nismo uspjeli doći. Vjerujem, ako prihvatimo ovu ponudu da će cijeli grad stati iza nas jer ovakve priredbe i borbe nisu šala. Još nismo pristali, jer moramo sve staviti na papir, ali vjerujemo kako će dani koji su pred nama pokazati ono što se mora. Uz to, nadam se kako se radi o vrlo velikom koraku kako za Ančicu, klub, ali i Našice, da ćemo imati podršku i Športske zajednice, ali i grada Našica, uostalom kakvu smo i do sada uvijek i imali.“ – rekao je vrlo zadovoljno glavni trener Stjepan Paska.

impact nasice pobjede1

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.