bon2017 12

box2

Jučer 01.10.2016. u Topuskom je održan međunarodni kickboxing turnir u organizaciji kickboxing saveza Hrvatske. Na turniru je sudjelovalo dvjestotinjak boraca iz tri države.(Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije). Kickboxing klub "Impact" Našice je nastupilo sa svoja dva natjecatelja i u Našice donijelo nove tri srebrne medalje.

Za nas klub su u svojim prvim mečevima nastupili Patrik Šimašek koji je osvojio srebro (drugo mjesto) u seniorskom uzrastu do 74 kg. u disciplini light contact te Zvonimir Marić uzrast stariji kadet do 63 kg. koji je osvojio srebro (drugo mjesto) u disciplini light contact te srebro (drugo mjesto) u disciplini kick light.

box1

Trener Stjepan Paska nakon turnira rekao je nekoliko riječi.

„Evo vratili smo se sa još jednog turnira i kako je to već i običaj, okitili smo se ponovo s medaljama. Patrik i Zvonimir su po prvi put nastupili pa je time i pritisak bio veći, ali eto probili su led okusili su čar borbe i nalet adrenalina i svoje prve mečeve obilježili srebrom. Dečki su zadovoljni, a i ja kao trener ponosan na njih. Ovo su nove nagrade za naš klub i grad Našice, no kako kod nas nema odmora već od ponedjeljka okrećemo novu stranicu i krećemo sa pripremama za nadolazeća natjecanja gdje ćemo bez sumnje ostaviti traga. Još jednom bi čestitao našim borcima i poručio im da danas odmaraju jer ih već sutra čekam u dvorani i idemo iz početka.“ – rekao je za kraj raspoloženi trener Stjepan Paska.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.