reklamavelika2015a

taekwondo1

U subotu 30.04.o.g. održan je 12. Memorijalni turnir Bljesak 1995 u Novskoj koji je ujedno bio i ogledni turnir za juniore ( juniori koji zauzmu prva dva mjesta i uz rezultate tijekom godine razmatraju se se za mogući ulazak u uzi izbor za reprezentaciju). Prije početka natjecanja organizatori turnira, suci i treneri prigodnim su govorom i taekwondo pozdravom odali počast palim braniteljima u domovinskom ratu u čiji je spomen i došlo do organizacije ovog natjecanja. 


Natjecanje je organizirano za mlađe kadete, kadete, juniore te KICK a nastupilo je 343 natjecatelja iz čitave Hrvatske. Na ovom zaista kvalitetnom natjecanju Taekwondo klub Našice nastupio je sa 9 natjecatelja.
U KICK kategoriji nastupili su PETRA MOHILA, PETAR ŠVENDA,kojima je ovo 1 natjecanje na kojem su postigli oko 50 udaraca, zatim EDI STIPANOVIĆ, TONI ZAHIROVIĆ I ANTONIO KALMAN no nažalost bez osvojene medalje. Konkurencija je bila izrazito jaka jer se prag od 72 udarca u 30 sec popeo na 85 udaraca što je ujedno i najbolji rezultat na natjecanju. 


U kategoriji mlađih kadeta ANTONIO KALMAN I LUKA PAVLIĆ osvojili su BRONČANE medalje. IVAN DRGALIĆ I FILIP VONIĆ ostali su bez medalje dok je MATEA BEGIĆ osvojila SREBRNU medalju u juniorskoj kategoriji +68kg. Za nju je ovo 2 nastup u juniorkama gdje je konkurencija jača no naša se Matea odlično snašla među iskusnijim natjecateljicama. Sve pohvale i čestitke svim natjecateljima. 
U klubu trenutno traju i pripreme za polaganje koje ce se održati 12.05.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.