bon2017 12

Mario Majić, Ančica Anđelić i Stjepan Paska

Prošlog vikenda u Slavonskom Brodu u organizaciji Kickboxing saveza održan je međunarodni turnir u kickboksu na kojemu je među ostalim natjecateljima nastupio i naš Mario Majić, član KBK „Impact“ Našice. Domaćin ovog turnira je bio kickboxing klub Đaković.

 

O samoj borbi i vrlo dobroj izvedbi našeg Maria rekao je par riječi i glavni trener KBK „Impact“ Našice Stjepan Paska.

„Radilo se o redovitom godišnjem turniru po kalendaru kickboxing saveza na kojem su nastupili natjecatelji iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Na turniru se pretežno radilo u lakšim disciplinama, poput light contact, kick light i point fight, dok je naš Mario nastupio u puno težoj disciplini, a radilo se o poluteškoj kategoriji do 91 kilogram. U ovoj kategoriji nastupio je poluteškaš iz Osijeka, Bosne i Hercegovine i naš borac Mario Majić član KBK „Impact“ Našice. Po žljebu Majić je ušao u finale i čekao pobjednika između ostala dva predstavnika, a u toj borbi je natjecatelj iz Bosne pobijedio poluteškaša iz Osijeka. U finalnoj borbi koja je uslijedila Mario Majić je deklasirao protivnika iz Bosne i Hercegovine. Već u prvoj rundi, protivnik je bio u knockdownu, dok je u drugoj rundi protivnički kut odlučio da je Mario prevelik zalogaj za njihovog borca, te je odlučio prekinuti meč. Iako je ovo bio i prvijenac našeg Majića, pokazao je da mu izlazak u ring ne predstavlja nekakav problem što je uostalom pokazao i u samoj borbi gdje je uvelike nadjačao svog protivnika."

 

„Trener je rekao „Bori se!“ i ja sam to učinio. Za ovakve mečeve sam se pripremao i to je ono što je kruna svakog mog napornog treninga koje provedem u svom klubu i sa svojim trenerima. Srećom, ozljeda nije bilo, pa sam i po tom pitanju spreman za buduće mečeve koje moram priznati jedva čekam.“ – kratko i skromno je rekao Mario Majić član KBK „Impact“ Našice.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.