bon2017 12

kbs impact nasice 1

Dana 11., 12., i 13. 02. 2016. Kick boksing klub „Impact“ Našice nastupio je na europskom kupu u kickboxingu koji je održan u Karlovcu. Na natjecanju nastupilo je više od 1400 natjecatelja iz 12 zemalja. KBK Impact Našice nastupio je sa dva svoja natjecatelja. Tako je Ančica Anđelić u seniorskoj kategoriji do 56 kilograma osvojila drugo mjesto, a natjecatelj Mateo Mikolić u juniorskoj kategoriji do 81 kilu osvojio peto mjesto. Ovim drugim mjestom i osvojenim srebrom KBK Impact Našice ostvario je ponovo veliki rezultat na ovakvom velikom natjecanju.   

Isto tako vrlo dobro je napomenuti kako je trener KBK „Impact“ Našice Stjepan Paska prisustvovao trenerskom seminaru koji se održavao u Varaždinu u organizaciji Kickboxing saveza Hrvatske. Seminar su vodili profesor dr. Sertić i profesor dr. Segedi sa kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Ipak, za sve pa tako i za naše članove kluba iz Našica najzanimljiviji je bio praktični dio seminara koji je vodio najveći hrvatski borac Mirko Filipović. Ovim seminarom trener Stjepan Paska dobio je licencu kickboxing trenera, a uz njega klub je dobio i licenciranog suca za kickbox, član KBK Impact Našice Danijel Juraić. Par riječi o samom seminaru rekao je i sam trener Stjepan Paska.

kbs impact nasice 2

„Seminar je bio vrlo kvalitetan, uvijek se puno toga novoga može čuti i naučiti, ali moram naglasiti da smo svi ipak čekali onaj praktični dio koji je vodio naš Mirko. Bilo mi je zanimljivo slušati njegove priče i savjete jer ipak njegovo dugogodišnje iskustvo i zavidna karijera je ono što je najvažnije. Sve u svemu jedna odlična edukacija i iskustvo, što ćemo i mi koji smo sudjelovali na tom seminaru svakako prenijeti našim članovima da i oni postanu još bolji na natjecanjima koje na slijede u ovoj godini.“

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.