bon2017 12

taekwondo1

Kako smo prije sva tjedna i najavili taekwondo klub Našice ove je subote 12.12.2015. nastupio je na 13. MAKSIMIR ADIDAS KUP-u koji je bio u organizaciji taekwondo kluba Maksimir iz Zagreba. Ovo međunarodno natjecanje održano je u kategoriji borbi, formama, KICK-u, maloj olimpijadi i para-formama a nastupilo je 526 natjecatelja i 50 klubova.

Taekwondo klub Našice na ovom, za naš klub, već tradicionalnom natjecanju nastupio je sa 15 natjecatelja u 3 kategorije i u klub donio 9 novih medalja i pehar.

U formama su nastupili Maja Hodanovac a BRONČANU medalju osvojili su – Matilda Anđelić ,Rea Pintar, Vonić Filip i Pavle Ergović.

Gabrijela Matovinović i Toni Zahirović u KICK kategoriji osvojili su SREBRO, Luka Jurjević BRONCU a u KICKU su još nastupili Edi Stipanović, Lovro Knežević i Antonio Kalman.

U borbama ZLATNU medalju osvojile su Matea Begić i Matea Orešković  a još su nastupili Luka Pavlić, Luka Jurjević, Roko Klanac i Antonio Kalman.

taekwondo2

taekwondo3

taekwondo4

taekwondo5

Veliko iznenađenje i veliki ponos kluba na ovom natjecanju bila je Matea Orešković koja je zbog odlične borbe od strane sudaca i organizatora proglašena za NAJBOLJOM SENIORKOM natjecanja.

Od ukupnog broja klubova po osvojenim medaljama u ukupnom poretku i po svim kategorijama natjecanja, naš klub zauzeo je visoko 13. mjesto. Treneri kluba izrazito su zadovoljni nastupom svih svojih natjecatelja bez obzira na medalje. Sljedeće aktivnosti kluba su pripreme za polaganje za crne pojaseve, trenerski seminar i mali odmor preko božičnih praznika. Ujedno koristimo ovu priliku da ispred taekwondo kluba svima zaželimo sretne i blagoslovljene blagdane i svako dobro u Novoj 2016.godini.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.