bon2017 12

17Jastreb Limač Open i Lee Kwangbae Jastreb Kup

LEE KWANGBAE JASTREB CUP i 17. JASTREB LIMAČ OPEN,najveća su međunarodna humanitarna taekwondo natjecanja za djecu i mlade u Hrvatskoj koji je ove godine održan u dvorani „DOM SPORTOVA“,  povodom i u čast 70. rođendana Grandmastera Lee KwangBaea, 9. DAN, korejskog instruktora Svjetske taekwondo federacije, te povodom 40-te obljetnice njegovog djelovanja u Europi i Hrvatskoj, a u organizaciji je Taekwondo kluba Jastreb iz Zagreba.

Pokrovitelji natjecanja su: Predsjednica Republike Hrvatske, gđa. Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Gradska Skupština Grada Zagreba, te Gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić. Organizator natjecanja – Taekwondo klub Jastreb ove godine navedenu humanitarnu sportsku priredbu odlučio je pokloniti „Kući Ljubavi – Zagreb“, Savica-Šanci koja djeluje u sastavu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije čiji su štićenici novorođenčad i djeca do 3. godine starosti te nezbrinute maloljetne majke i trudnice. U toj humanitarnoj akciji sudjelovao je i taekwondo klub Našice sa skromnom donacijom.

Jastreb Limač Open i Lee Kwangbae Jastreb Kup

Na ovom velikom natjecanju koji je ove godine okupio oko 1000 natjecatelja iz 8 zemalja i 70 klubova, taekwondo klub Našice nastupio je sa 16 natjecatelja u svim kategorijama ( borbe, limači i kick ). Upravo zbog velikog broja natjecatelja ovo je natjecanje odlično iskustvo i pokazatelj spremnosti i utreniranosti natjecatelja.

Treneri Branko Leš i Ana Kalman, te glavni pomoćni trener, Mario Anđelić, izuzetno su zadovoljni nastupom svojih natjecatelja i osvojenim medaljama;

BORBE;

BRONCA – Dominik Dakić, Gabrijela Matovinović, Noa Koljđeraj i Matea Begić

SREBRO – Matea Orešković

FORME;

BRONCA – Angela Marinović

SREBRO  - Anja Jančula

KICK –  BRONCA David Lazić

„Ovo natjecanje odličan je pokazatelj nedostataka i prednosti kod pojedinih natjecatelja pogotvo za nadolazeće natjecanje u prosincu kada taekwondo klub Našice nastupa, na već tradicionalnom, Maksimir Adidas Open-u u Zagrebu. U ovom trenu najviše trebamo pohvaliti mlađe uzraste kojima je ovo bio prvi nastup od početka treniranja i koji su pokazali veliko srce u borbama i veliku želju za osvajanjem medalja. Svim natjecateljima čestitamo na njihovim uspjesima i nastupima  te nastavljamo s pripremama za nadolazeće natjecanje. Ovih 8 medalja rezultat su kontinuiranog rada našeg kluba.“ rekli su treneri Brako Leš i Ana Kalman.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.