bon2017 12

Karate klub „Nexe“ Našice sudjelovao na međunarodnom turniru u Križevcima

Prije nekoliko dana karate klub "Nexe" Našice sudjelovao je na međunarodnom turniru Križevci Open.

Na ovom natjecanju su nastupili s  četiri svoja natjecatelja i oni su uspješno prošli te su se također i svi vratili sa medaljama. Na natjecanju su sudjelovala  363 natjecatelja, 43 kluba iz 4 države.

Natjecatelj Karate kluba "Nexe Našice  Benjamin Mijatović natjecao se u dvije kategorije: u katama i u borbama. Marko Karakaš se također natjecao u 2 kategorije, obje u borbama  te stoga karate klub ima osvojenih 6 bronci!

Rezultati:

- Benjamin Mijatović - kate mlađi učenici - bronca i borbe mlađi učenici -32kg bronca 
- Marko Karakaš - kadeti -52kg bronca i kadeti otvorena kategorija (sve kilaže) bronca
- Laura Banaj - kadetkinje -47 bronca
- Mia Banaj - mlađe kadetkinje -40kg bronca

Treneri Karate kluba "Nexe" Našice Zdenko Minarik i Kristina Minarik su ponosni na uspjehe svojih sportaša. Ističu da su zadovoljni njihovom  trudom, ali da primjećuju pad u motivaciji s obzirom da zbog nedovoljnih financijskih sredstava klub nije u mogućnosti otići na sva natjecanja. 

"Nadam se da će se ova situacija uskoro promijeniti jer ni klub ni roditelji naših natjecatelja nisu uvijek u mogućnosti pokriti troškove natjecanja. Čim preskačemo jedno ili dva natjecanja natjecatelji su zakinuti za iskustvo, prekidaju kontinuitet, nastaje prevelik razmak između natjecanja i naravno da na sljedećem, na koje uspijemo otići, možemo očekivati slabije rezultate." rekla je trenerica Kristina Minarik.

"Klub bi trebao sudjelovati već ovaj vikend na sljedećem natjecanju. U subotu 21.11. imamo u Varaždinu Kup sv. Nikole, a u nedjelju 22.11. Kolo karate lige. Vikend poslije je još bitnije natjecanje Prvenstvo Hrvatske za kadete (subota 28.11.) za koje eto, još uvijek ne znamo hoćemo li imati dovoljnom financija. " rekao je trener karatea Zdenko Minarik.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.