reklamavelika2015a

sah1
Jučer je u hotelu „Park Panolija“ završeno Ekipno kadetsko prvenstvo Republike Hrvatske u šahu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nakon četiri dana velikih borbi na šahovskim poljima ekipa kadetkinja ŠK „Radnik“ iz Velimirovca osvojia je treće mjesto.
sah2

Ovaj veliki uspjeh postigle su igračice Kristina Lijić, Paula Njegovanović Ocelić, Petra Vidović i Tina Gretić. Ekipu je vodio trener Adam Tomaić. Na završetku turnira Pehare i medalje najboljim ekipa su uručili Roland Tomašić predsjednik Hrvatskog Šahovskog saveza i Alojzije Janković tajnik Hrvatskog šahovskoga saveza, a prigodne poklone svim ekipama uručio je i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

sah3

Medaljama su nagrađeni i najbolji igrači i igračica na pojedinim pločama tako da su medalje dobile i Tina Gretić srebrnu medalju za rezultat na četvrtoj ploči (4 boda iz 5 partija)

sah4

Petra Vidović brončanu medalju za rezultat na trećoj ploči (3 boda iz 5 partija).

Kadetske prvakinje Hrvatske su šahistice ŠK „Picok“ Đurđevac, a drugo mjesto su osvojile šahistice ŠK „Polet“ Buševac. U muškoj konkurenciji prvaci hrvatske su kadeti ŠK „Liburrija“ Rijeka, drugo mjesto je osvojila ekipa ŠK „Mornar“ Split, a treće ŠK „Oroslavlje“ Oroslavlje.

sahtablica

 
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.