reklamavelika2015a

sah1
Danas je u Hotelu „Park Panolija” u Našicama započelo Finale ekipnog kadetskog prvenstva Republike Hrvatske u šahu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvenstvo se igra u organizaciji Hrvatskog šahovskog saveza, a na prvenstvu nastupa 8 najboljih muških kadetskih ekipa i 6 ženskih kadetskih ekipa koje su pravo sudjelovanja stekle rezultatima na odigrane 4 regionalne lige.
sah2
U muškoj konkurenciji nastupaju klubovi:

1. ŠK CASPER, Zadar

2. ŠK OROSLAVJE, Oroslavje

3. ŠK LIBURNIJA, Rijeka

4. ŠK ĐURO ĐAKOVIĆ, Slavonski Brod

5. ŠK MORNAR, Split

6. ŠK PICOK, Đurđevac

7. ŠK IVAN DVORŽAK, Rovišće – Zr. Topolovac

8. ŠK DRAGA, Rijeka

U ženskoj konkurenciji nastupaju klubovi:

1. ŠK RADNIK, Velimirovac

2. ŠK POLET, Buševec

3. ŠD SISAK, Sisak

4. ŠK PICOK, Đurđevac

5. ŠD PODSUSED, Zagreb

6. ŠK FERIT, Osijek 

sah3

Na početku turnira sve nazočne su pozdravili prigodnim govorima gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik županijskog šahovskog saveza Renato Vince, član Izvršnog odbora Hrvatskog šahovskog saveza Branimir Jukić, a turnir je otvorio potpredsjednik županijske skupštine Osječko – baranjske Ivica Čeme.

Turnir se igra na 4 ploče, bergerovim sustavom u 7 kola kod šahista, a kod šahistica u 5 kola. Početak kola je ujutro u 9 sati i popodne u 16 sati, a turnir završava u subotu zadnjim kolom koje počinje u 9 sati. Tempo igre je 90 minuta po igraču + 30 sekundi za svaki odigrani potez. Suci turnira su međunarodni šahovski sudac Zdravko Birovljević i državni šahovski sudac Renato Vince.

sah4

Na turniru nastupaju kadetkinje ŠK „Radnik” Velimirovac u sastavu Kristina Lijić, Paula Njegovanović Ocelić, Petra Vidović, Tina Gretić, Valentina Crnković i Elizabeta Bernat. U današnjem prvom kolu šahistice „Radnika” igraju protiv jake ekipe ŠK „Polet” Buševac”.

 

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.