reklamavelika2015a

sah rezultati nasice 1
U sklopu proslave Grada Našica, jučer je u prostorijama šahovskog kluba "Slavonac" Našice, s početkom u 19 sati odigran tradicionalni 25. Memorijalni turnir Antun Tomljanović. Prije nekoliko dana također u sklopu proslave Dana grada Našica odigran je turnir kadeta u spomen na pokojnog dugogodišnjeg predsjednika, tajnika Antuna Jakobovića, a jučer je isto tako, u spomen pokojnog profesora Antuna Tomljanovića, također velikog zaljubljenika u šah odigran ovaj tradicionalni turnir za starije članove i prijatelje kluba.
 
 
Na turniru se okupio veliki broj natjecatelja, njih čak 20, tako da se igralo po sistemu 5+3 po igraču u 9 kola po Švicarskom sistemu.
sah rezultati nasice 2

Nakon vrlo lijepe igre s prepuno zanimljivih partija prvo mjesto je ponovo osvojio naš Zvjezdan Grandić, s osvojenih 8 bodova te tako za "dlaku" pobjegao drugoplasiranom Robertu Aleksiću koji je osvojio samo pola boda manje. U stopu ih je pratio Mario Zovko koji je osvojio zavidnih 7 bodova, te na taj način uspio osvojiti treće mjesto na ovom vrlo zahtjevnom turniru.

sah rezultati nasice 3

Na turniru su uz novog predsjednika kluba Ivana Keglevića, te dugogodišnjeg tajnika Milana Zubaka, bili prisutni i gradonačelnik grada Našica Josip Miletić kao i sinovi pokojnog Antuna Tomljanovića, Kruno i Nino koji su prvoplasiranim dodijelili i zaslužene nagrade.

sah rezultati nasice 4

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.