reklamavelika2015a

sah1
Danas je nakon odigranih 9 kola i tri dana, petak, subotu i nedjelju, u Našicama u hotelu Park Panolija, završen turnir u šahu za kadete i juniore ŠZŽ Istok. Turnir je bio organiziran od strane ŠK "Slavonac" Našice i Šahovskog saveza OBŽ, a na njemu se okupio stvarno rekordan broj šahista i šahistica iz čitave regije. Igralo se u nekoliko kategorija i to u kategoriji kadeti i kadetkinje do 11 godina, kadeti i kadetkinje od 15 godina i juniori i juniorke do 19 godina.

Nakon stvarno vrlo uzbudljivih mečeva u najmlađoj kategoriji kadeti i kadetkinje do 11 godina prvo mjesto je odnio Mandarić Fran sa 7 bodova ispred Ivančević Filipa koji je također osvojio isti broj bodova ali je prema ostalim pravilima osvojio vrlo dobro drugo mjesto. Treće mjesto osvojio je Solina Marin koji je za prvim dvojcem zaostao svega pola poda te je tako osvojio 6,5 bodova.

U kategoriji kadeti i kadetkinje od 15 godina prvo mjesto odnio je Hajper Erik i to dosta premoćno osvojivši 7,5 bodova ispred Kakuk Tibora i Vidović Petre koji su osvojili 6,5 bodova te tako osvojili također vrlo dobro drugo, tj treće mjesto.

Iako nešto manje igrača, ništa manje zanimljivo bilo je i u najstarijoj kategoriji juniori i juniorke do 19 godina u kojima je ponovo premoćno prvo mjesto odnio Matošević Ivica s osvojenih 7 bodova, dok je druga bila Maroslavac Ivana s 5,5 bodova, a treće mjesto odnijela je Lijić Kristina s 4,5 bodova.

Moramo napomenuti kako su dodjeljene i posebno medalje za najbolje plasirane šahistice i šahiste prema godinama, tako da je i nagrada na ovom našičkom turniru bilo stvarno na pretek.

sah3

Medalje, odnosno pehare najboljim igračima predali su gradonačelnik grada Našica Stjepan Pintarić i predsjednik Gradskog vijeća i predsjednik ŠK Slavonac Našice Josip Miletić. Isto tako domaćini su se zahvalili direktoru turnira Renatu Vince i glavnom sucu Zdravku Birovljeviću posebnim prigodnim poklonima, a hvala je također išla i ostalim sucima Milanu Zubaku i Ani Berke te i hotelu Park Panolija koja je i ovoga puta omogućila vrhunski ugođaj svim igračima.

sah2

U nastavku pogledajte poredak svih igrača i igračica po kategorijama kao i slike koje smo i ovoga puta učinili...

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.