reklamavelika2015a

sah1

U prostorijama šahovskog kluba Slavonac Našice jučer 31.1. 2017. godine s početkom u 19 sati održana je godišnja izvještajna skupština.

Na samom početku skupštine minutom šutnje odana je počast preminulom članu, i nekadašnjem dugogodišnjem predsjedniku kluba Antunu Jakoboviću.

Nakon toga se prema točkama razgovaralo o događajima i turnirima koji su obilježili 2016. godinu te su usvojena financijska izvješća koja je vrlo detaljno objasnio tajnik Milan Zubak, a pojasnio predsjednik Josip Miletić.

Na skupštini je također usvojen plan rada i financijski plan za 2017. godinu u kojoj se financijska situacija pokazala nešto bolja nego što je to bilo prošle godine. Razlog takvom povećanju je svakako dobro financijsko vođenje kluba kao i nešto izdatnija sredstva Grada Našica prema sportskim kolektivima u gradu.

sah2

Predsjednik kluba Josip Miletić je posebno zadovoljstvo iskazao mlađim uzrastom koji na očigled vrlo dobro napreduje, kao i odličnu suradnju sa ostalim klubovima u okolici, a naročito je tu spomenuta dobra suradnja s velimirovačkim Radnikom. Isto tako predsjednik Miletić je zahvalio na angažmanu Mjesnog odbora Grada Našica kao i zahvalu Športskoj zajednici Grada Našica i predsjedniku Josipu Pavlusu koji je također bio jedan od prisutnih gostiju ove skupštine.

Uz već spomenutog predsjednika Športske zajednice Grada Našica Josipa Pavlusa, skupštini je prisustvovao i predsjednik Mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek, član kluba Radnik Ivica Pintarić te ostali uvaženi gosti i članovi kluba.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.