bon2017 12

memorijal1

U sklopu proslave Dana grada Našica i 30. Memorijalnog turnira Valent Pintarić šahovski savez Osječko-Baranjske županije i šahovski klub Radnik Velimirovac organizirali su brzopotezno prvenstvo.

Natjecanje se odigralo u dvorani hotela „Park“ Panolija sa ukupno 9 kola uz tempo igre od 10 minuta po igraču. Na ovom natjecanju nastupilo je 48 igrača od kojih je zasluženo prvo mjesto osvojio Jovanović Zoran. Drugo mjesto osvojio je Leventić Ivan sa 7 bodova, treće mjesto Aščić Pero sa 6.5 bodova, četvrto mjesto Grandić Zvjezdan sa 6.5 bodova, peto mjesto Matko Ognjen sa 6.5 bodova, šesto mjesto Vargić Drago sa 6.5 bodova, sedmo mjesto Tomaić Goran sa 6.5 bodova.

memorijal2

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar, a prisutan je bio i saborski zastupnik, zamjenik gradonačelnika Stjepan Pintarić i predsjednik Gradskog vijeća Našica Josip Miletić. Po završetku turnira uručene su nagrade pobjednicima, a  nekoliko riječi o memorijalu rekao je sin pokojnog Valenta Pintarića Ivica Pintarić, koji je također sudjelovao na ovom turniru.

memorijal3

„Danas smo odigrali brzopotezno prvenstvo Slavonije i Baranje. Stjecanjem okolnosti ovaj turnir koincidirao je termin sa tridesetom obljetnicom memorijalnog turnira Valent Pintarić. Ovo organizira i šahovski klub Radnik Velimirovac na spomen svom preminulom dugogodišnjem igraču koji je 1986. umro i nakon toga je pokrenut ovaj memorijalni turnir. Ovogodišnji turnir je bio dobro posjećen sa 48 vrlo jakih šahista po svojoj kategoriji  i snazi. Po meni ovaj turnir je uspješno organiziran te sam ga rado odigrao i završio. Ovim putem čestitam organizatorima kao i najbolje plasiranim igračima. Zahvaljujem se svima što su se odazvali na ovaj memorijalni turnir kao član obitelji Pintarić.“ – rekao je Ivica Pintarić.

 

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.