bon2017 12

sah1

U sklopu proslave dana grada Našica šahovski klub Slavonac Našice je organizirao 24. memorijalni turnir Antun Tomljanović.

Uz igrače domaćeg kluba nastupili su i članovi ŠK Radnik Velimirovac i ŠK Đurđenovac. U prostorijama kluba je odigrano ukupno 9 kola uz tempo igre od 10 minuta po igraču. Natjecanje je bilo podijeljeno na dva dijela: seniorski dio i kadetski dio do 9 godina.

Među seniorima je nastupilo 14 igrača od kojih je zasluženo sa svih devet pobjeda prvo mjesto osvojio Zvjezdan Grandić. Drugo mjesto osvojio je Robert Aleksić sa 7,5 bodova, treće mjesto Ivica Pintarić sa 7 bodova, četvrto mjesto Josip Miletić sa 6.5 bodova, peto mjesto Franjo Poljak sa 5 bodova. Među juniorima ŠK Slavonca najbolji je bio Josip Kolarić sa 3 boda.

sah5

sah3

sah6

Na kadetskom turniru do 9 godina nastupilo je 10 igrača. Ukupno prvo mjesto je osvojila Tina Gretić sa 9 bodova. Ovo natjecanje je bilo i kadetsko prvenstvo ŠK Slavonac Našice te slijede medaljama nagrađeni za prvo mjesto Ivan Miletić sa 6.5 bodova, drugo mjesto Andrija Žiha sa 6.5 bodova i treće mjesto Marko Trninić sa 6 bodva.

sah4

Natjecanje je tradicionalno otvorio je Ninoslav Tomljanović u čast njegova oca, a prigodno se obratio i gradonačelnik Krešimir Žagar. Njima je pripala čast i da po završetku natjecanja uruče nagrade najboljima.

sah2

Ovom prigodom predsjednik ŠK Slavonac Našice Josip Miletić uručio je diplome članovima šahovske škole za uspješan završetak Programa poduke mladih šahista (početnika). Diplome su dobili: Andrija Žiha, Patrik Tot, Karlo Matanić, Ivan Miletić, Ema Devald, Niko Devald, Oliver Ćosić, Marko Trninić, Jakov Barić, Marin Budiša i Maro Bošnjaković.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.