bon2017 12

sah slavonac 1

U četvrtak je u organizaciji šahovskog kluba Slavonac Našice odigran Uskrsni turnir na kojem su uz članove kluba sudjelovali i članovi susjednog šahovskog kluba Radnik Velimirovac.

Zbog velikog odaziva najmlađih šahista natjecanje je bilo podijeljeno na kadetski i seniorski dio. U ispunjenim prostorom kluba najljepše je bilo promatrati mlade šahiste kako u prijateljskom druženju stječu nova šahovska iskustva.

sah slavonac 5

Na kadetskom turniru je sudjelovalo 18 igrača koji su igrali ukupno 7 kola uz tempo igre od 10 minuta po igraču. Nakon uspješnog sportskog nadmetanja najbolji je bio Josip Dundović sa 7 bodova, drugo mjesto osvojio je Josip Kolarić sa 5.5 bodova, treći bio Carlos Knežević sa 5.5 bodova, a dalje slijede Petra Vidović, Ana Flegar, Tina Gretić, Ivan Miletić, Nikola Tomaić, Gabrijela Grgurić, Patrik Tot, Mia Dundović, Oliver Ćosić, Elizabeta Bernat,  Marin Budiša, Karlo Matinić, Maro Bošnjaković, Niko Devald i Leona Kovačić.

sah slavonac 4

Na seniorskom turniru nastupilo je 10 igrača koji su igrali ukupno 9 kola uz tempo igre od 5 minuta po igraču. Prvo mjesto osvojio je Goran Tomaić sa 8.5 bodova, drugo mjesto Josip Miletić sa 8 bodova, treće Stjepan Pintarić sa 7.5 bodova, četvrto i peto mjesto podijelili su Željko Zubak i Ivica Pintarić sa 5 bodova, a dalje slijede Milan Zubak, Matija Gvozdanović, Ivan Keglević, Ivan Ćosić, Goran Konjetić i Neomi Grgić.

sah slavonac 2

Po završetku natjecanja gradonačelnik Krešimir Žagar je svakom kadetu uručio prigodan blagdanski poklon te predmetne nagrade za tri najbolja seniora. Gradonačelnik i predsjednik šahovskog kluba Slavonac Josip Miletić zajedno su zahvalili nazočnima te svima poželjeli sretan Uskrs! 

sah slavonac 3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.