bon2017 12

skupstina sah slavonac nasice1

U prostorijama šahovskog kluba Slavonac Našice jučer 4.2. 2016. godine s početkom u 19 sati održana je godišnja izvještajna skupština.

Na početku su se raspravila i usvojila izvješća o radu kluba te financijska izvješća za 2015. godinu. Od prošlogodišnjih rezultata svakako treba istaknuti osvajanje kupa OB županije u seniorskoj konkurenciji te sudjelovanje na finalu kupa RH. Seniorska ekipa je ostvarila 5. mjesto u 2. ligi istok. Juniori su sudjelovali u 2. ligi istok, a kadeti su se natjecali u međužupanijskoj regionalnoj ligi. U organizaciji kluba organizirano je pojedinačno kadetsko prvenstvo županije, prvi krug 2. lige za seniore, memorijalni turnir A.Tomljanović povodom dana grada Našica, memorijalni turnir T.Švabe, brzopotezno seniorsko prvenstvno županije, prvenstvo kluba i nekoliko brzopoteznih turnira. Igrači kluba su sudjelovali na natjecanjima u Osijeku, Gunji, Orahovici, Đurđenovcu, Đakovu, Bošnjacima, Velimirovcu, Zadru, Šibeniku, Zagrebu. Posebno se ističe dobar rad najmlađih članova u šahovskoj školi koja radi 3 dana u tjednu sa 15 polaznika od kojih se uskoro mogu očekivati lijepi rezultati. Prošle godine je održana i svečana skupština povodom 70. obljetnice postojanja kluba te izdana knjiga o radu kluba od 1945-1960.g. Na skupštini je usvojen plan rada i financijski plan za 2016.g.  Zadovoljstvo radom i zahvalu svim članovima te sponzorima na potpori istaknuo je predsjednik kluba Josip Miletić uz želju da klub ostvari planirano i u ovoj godini.

skupstina sah slavonac nasice2

Klubu su na radu i rezultatima čestitali, zaželjeli uspješan nastavak i obećali potporu gradonačelnik Našica Krešimir Žagar, predsjednik Mjesnog odbora Josip Matek i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.