reklamavelika2015a

radnik1
Na kadetskom županijskom prvenstvu u šahu održanom u Našicama u hotelu Park -Panolija od12. do 14. siječnja 2018. godine nastupilo je 80 mladih igrača.

 

Log in to comment
sah1

Danas je u Našicama u hotelu Park Panolija nakon 3 dana i devet odigranih kola završeno Otvoreno kadetsko prvenstvo Osječko - baranjske županije u šahu.

 

Log in to comment
sah2
 
Danas je u Hotelu „Park Panolija” počelo 19. otvoreno kadetsko prvenstvo Osječko – Baranjske županije u šahu. Prvenstvo se igra u organizaciji Šahovskog saveza Osječko – baranjske županije i Šahovskog kluba „Slavonac” Našice. Turnir se igra u dvije kategorije kadeti i kadetkinje do 11 godina na kojem nastupa 55 igrača i igračica i kadeti i kadetkinje do 15 godina na kojem nastupa 25 igrača i igračica. Turniri se igraju u 9 kola švicarskim sustavom s tempom igre 30 minuta + 30 sekundi po potezu.

Na otvaranju turnira sve nazočne su pozdravili Renato Vince predsjednik Županijskog šahovskog saveza i Josip Miletić gradonačelnik Grada Našica koji je otvorio turnir.

sah1

Glavni sudac turnira je Zdravko Birovljević koji je upoznao natjecatelje s pravilima prije početka turnira.

Dnevno se igraju po tri kola s početkom u 9, 11.15 i 14 sati, a turnir završava u nedjelju.

Na turniru nastupa čak 17 mladih šahista i šahistica iz ŠK „Slavonac” Našice i 14 iz ŠK „Radnik” Velimirovac. Ovim putem pozivamo sve sugrađane da dođu u Hotel „Park Panolija” i podrže naše mlade šahiste i šahistice.

bricks2016

 

Log in to comment
simultanka1

U prostorijama šahovskog kluba Slavonac Našice velemajstor Ante Šarić, reprezentativac Hrvatske, odigrao je simultanku sa polaznicima šahovske škole.

 

Log in to comment
sah1
Jučer je u hotelu „Park Panolija“ završeno Ekipno kadetsko prvenstvo Republike Hrvatske u šahu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

 

Log in to comment
sah1
Danas je u Hotelu „Park Panolija” u Našicama započelo Finale ekipnog kadetskog prvenstva Republike Hrvatske u šahu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.