reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/3mjesec/16/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

tenis3a

U društvenom domu Lila održan je stolno teniski turnir u čast hrvatskom branitelju Zlatku Repinc Cerin. Turnir je održan sada već 18. put, a na turniru su uz veliki broj djece iz Lile i Ribnjaka i drugih okolnih mjesta bili prisutni članovi DVD-a Lila, NK Lila, udruge žena Lila – Ribnjak. Isto tako kao gosti ovog turnira bili su predstavnici Grada Našica gradonačelnik Krešimir Žagar i dopredsjednik Stjepan Pintarić kao i domaćin Mario Repinc, predsjednik MO Lila.

Prije početka turnira na mjesnom groblju u čast pokojnog Zlatka Repinc Cerin zapaljene su svijeće i položeni vijenci.

tenis1a

O turniru koji je odigran u subotu par riječi rekao je Mario Repinc, predsjednik Mjesnog odbora Lila, ujedno jedan od organizatora.

„Danas je održan 18. memorijalni stolnoteniski turnir za hrvatskog branitelja Zlatko Repinc Cerin na kojem je nastupilo oko 20-tak natjecatelja u par kategorija. Iako Zlatko nije imao nekog prevelikog doticaja sa stolnim tenisom, za njega mogu reći da je bio čovjek koji je volio voditi društven život pa je tako bio aktivan u nogometu, vatrogastvu i sličnim klubovima i društvima. Njegovi prijatelji su dali kao ideju da se održava ovaj turnir pa je to sada već punih 18 godina postala lijepa tradicija. Tako je bilo i danas, kada smo uživali u natjecanju u seniorskoj, dječjoj i veteranskoj kategoriji. Kao što ste mogli vidjeti, trend je da su na turniru nastupili uglavnom naši najmlađi, a to nije niti čudno jer smo u stolni tenis u našem selu uložili dosta, napravili smo i betonski stol te smo dosta aktivni vani čim to vrijeme dozvoli. Nažalost, klub još ne postoji, ali vjerujemo da će i to doći u dogledno vrijeme s obzirom koliko je velika zainteresiranost za ovaj sport. Pokrovitelj je kao i svake godine do sada Grad Našice i Vijeće Mjesnog odbora Lila. Uz to moram svakako spomenuti i pohvaliti naše udruge koje nam uvijek pomažu, a to su DVD Lila, NK Lila i udruga žena Lila Ribnjak.

tenis2a

Turnir je otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar koji je među ostalim zahvalio svima koji su omogućili da se ova tradicija održava i dalje kao što je zaželio i svim natjecateljem što bolji plasman.

„Vjerujem kako je ovaj turnir, organiziran u čast našem hrvatskom branitelju smještanu Zlatku Repinc Cerin, dobra prilika da se sjetimo i njega, kao i svih onih naših najmilijih koji više nisu sa nama. Isto tako ovo je lijepa tradicija u kojoj se druženje nastavlja, a stolni tenis je samo jedan oblik natjecanja koji nas sve skupa približava jedne drugima. Turnir je za sve ove godine održavanja stvarno sada već prepoznat i to ne samo kako sportsko nadmetanje već i kao druženje koje iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja. Također, moram zahvaliti svim organizatorima a tu bih naravno prije svega istaknuo članice iz udruge žena Lila – Ribnjak koji su ovom prilikom došli u stvarno zavidnom broju. Turnir naravno uz organizatore čine i svi koji se natječu, pa tako i vama velika hvala da ste se odazvali o ovako velikom broju.“

 

{gallery width=130 height=75}Slike_tekstovi/2015/3mjesec/16/v1{/gallery}

 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/3mjesec/16/v2{/gallery}

 

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.