bon2017 12

tenis1

Ove godine je nakon duge pauze u Našicama ponovno pokrenuta teniska ljetna liga pod nazivom Promoprint ljetna liga.

Ljetna liga okupila je brojne zaljubljenike u ovaj sport pa se tako natjecanju pridružilo preko 50 sudionika. Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba Našice pred brojnom publikom odigrana je i završnica ljetne lige. Završnica je održana u dvije kategorije, mlađi i stariji od 40 godina. Nakon razigravanja po skupinama u kojima je nastupilo po najboljih 8 iz svake kategorije održani su polufinalni, te finalni i susreti za 3. mjesto.

tenis2

U finalu stariji od 40 nastupili su Mato Zubak i Ivica Kovačević. Zubak je bio uvjerljiv rezultatom 6:2 6:3. Treće mjesto u vrlo zanimljivom i neizvjesnom meču osvojio je Branimir Turković.

U finalu mlađi od 40 nastupili su Matija Brkić i Juraj Špehar. U vrlo atraktivnom meču s puno lijepih poteza pobjedu je izborio Brkić rezultatom 6:2 7:5. Treće mjesto osvojio je Jonatan Kubena.

tenis3

Matija Brkić, ujedno i predsjednik kluba, iskazao je zadovoljstvo samom ligom istaknuvši kako je interes za ligu i sam odaziv bio iznad svih očekivanja. Cilj same lige bio je prvenstveno druženje, ali i prilika svim sudionicima da zaigraju tenis s igračima protiv kojih možda nisu imali prilike igrati.

Ovime je završena sezona ljetne lige, a iduće godine kreće novo i vjerujemo još bolje izdanje.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.