bon2017 12

tenis1
U subotu 15. srpnja je u stolnoteniskoj dvorani održano završno natjecanje Našičke dječje stolnoteniske lige za 2017. godinu. U finalnom dijelu natjecanja razigravala su četiri najbolja igrača u početničkoj kategoriji.
tenis3
U ukupnom poretku prvo mjesto bez poraza osvojio je Andrija Laslavić. drugo mjesto pripalo je Mislavu Krznarić, a treće i četvrto mjesto zauzeli su Roko Laslavić i Tena Tipura.
tenis2
U kratkoj izjavi događaj je prokomentirao i Vlado Keglević, predsjednik STK Našica

"Danas smo završili jedan od planiranih ciklusa u razvoju našeg najmlađeg uzrasta. Našička dječja liga bila je zamišljena kao nadmetanje osam ekipa. Zbog objektivnih razloga, natjecanje se transformiralo u pojedinačno, gdje su četiri najuspješnija igrača iz ekipnog dijela u direktnim susretima odlučivali o konačnom poretku. Zadovoljan sam prikazanom kvalitetom igre, i nadam se da će ove prve nagrade bit poticaj nagrađenim igračima za daljnje bavljenje ovim lijepim sportom."

Na upit o daljnjim događanjima u klubu tijekom ljeta, predsjednik je istaknuo neprekidnu organiziranu aktivnost u početničkim kategorijama, kao i kontinuiranost u veteranskom dijelu.

Prozivka prve ekipe obavit će se 21. kolovoza kada će se početi sa pripremama za novi nastup u drugoj stolnoteniskoj ligi u sezoni 2017/18.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.