reklamavelika2015a

stolni1

U nedjelju, 18. lipnja u športskoj dvorani O.Š. kralja Tomislava, a u sklopu proslave Dana Grada Našica, odigrano je „Otvoreno prvenstvo grada Našica u stolnom tenisu".

Natjecanje je otvorio našički dogradonačelnik Krešimir Žagar, koji je u svom prigodnom govoru zaželio dobrodošlicu gostima iz različitih krajeva naše domovine, a i sportašima iz susjednih nam država. Također je pohvalio trud i zalaganje organizatora i izrazio nadu za daljnim razvojem ovog športa, našičkog stolnoteniskog kluba i ovog turnira.

Ova lijepa, sad već tradicionalna manifestacija okupila je 78 natjecatelja, razvrstanih u kategorije po dobnim skupinama. Uz domaće našičke natjecatelje, nastupili su i poznati prvoligaški igrači iz Zagreba, Požege, Vinkovaca, Privlake, Đakova, Osijeka, Valpova, Broda, Virovitice, Kaniže, Šabca. U okviru otvorenog prvenstva organizirano je i klupsko natjecanje uz mogućnost nastupa u obje konkurencije. U domaćoj veteranskoj konkurenciji pobjednik je Zvonko Jurić, drugo mjesto mjesto osvojio je David Kerhat, a treće mjesto dijele Thomas Beer i Abdula Bečiri. U pojedinačnoj „otvorenoj“ konkurenciji pobjednici su Marinović (Šabac), Tolić i Janković iz Bizovca. Natjecanje je završilo u 19 sati, a za sve umorne sportaše domaćin je priredio malu okrijepu.

stolni2

Nekoliko riječi o turniru je rekao i predsjednik kluba Vlado Keglević.

"Danas je jedan važan događaj za stolno teniski klub Našice jer smo uspjeli organizirati i ovaj lijepi, ali vrlo jaki i veliki turnir u našem gradu. Kao što smo mogli vidjeti odaziv odaziv je bio stvarno odličan pa tako imamo goste iz čak četiri naše susjedne županije, ali i natjecatelje iz Republike Srbije. Ovaj turnir je još jedan dokaz uspješnog rada stolno teniskog kluba Našice." - rekao je Vlado Keglević koji je napomenuo kako ovaj turnir se pretvara u nešto stvarno veliko kako za naš kluba, a tako i za grad Našice.

"Iduće godine nastojati ćemo povećati broj sudionika, jer za sada imamo natjecanja u 4 kategorije i 78 igrača, a već u budućnosti taj broj mislimo povećati."

Turnir je posjetio i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je izrazio veliko zadovoljstvo svim učinjenim, te je u nastavku dodao kako je lijepo vidjeti ovakav napredak našeg kluba.

"Vidjeti sedamdesetak natjecatelja iz čitave regije, upravo tu kod nas, u dvorani kralja Tomislava, a sve u organizaciji STK "Našice" je više nego pohvalno i sve nas skupa čini vrlo ponosnima. Ovom prilikom želim pohvaliti Vladu Keglevića predsjednika stolno teniskog kluba kao i sve vrijedne djelatnike kluba koji su ovo organizirali te im od srca na svemu zahvaljujem. Isto tako svim natjecateljima čestitam na današnjim rezultatima uz puno uspjeha i na budućim turnirima. Ovo je četvrti turnir prvenstva grada Našica koji je i ove godine pokazao naš kvalitet te sam s razlogom uvjeren da će se ova dobra tradicija nastaviti i dogodine." - istakao je gradonačelnik Josip Miletić.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.