reklamavelika2015a

lila1

U društvenom domu Lila, u subotu u sa početkom u 17 sati održan je 20. stolnoteniski memorijalni turnir  "Zlatko Repinc Cerin".

U organizaciji Mjesnog odbora Lila i predsjednice Tanje Fruk, te pod pokroviteljstvom Grada Našica, turnir je otvorio presjednik gradskog vijeća i kandidat HDZ za budućeg gradonačelnika pro. Josip Miletić.

lila3

Nakon odavanja počasti na mjesnom groblju pozdravne riječi u znak podrške organizatorima i sudionicima uputio je i gradonačelnik Stjepan Pintarić. U svečanoj atmosferi evocirana je uspomena na prerano preminulog hrvatskog branitelja Zlatka Repinc. Ovim događanjem daje se potpora uspomeni na čovjeka koji je u Lilu donosio iskustvo i težinu sa bojišta diljem naše domovine.  

lila2

U samom natjecanju sudjelovalo je dvadeset natjecatelja podjeljenih u dvije natjecateljske skupine. Prvu skupinu činili su domaći rekreativni igrači, a u drugoj skupini natjecali su se registrirani igrači HSTS. U vrlo kvalitetnoj igri kod aktivnih igrača prvo mjesto osvojio je Zvonimir Keglević iz STK Našica. Drugo mjesto pripalo je Zvonku Jurić, a treće domaćem igraću Davidu Ferčec. U skupini domaćih rekŕeativaca prvo mjesto osvojio je Benčić Danijel. Drugo mjesto pripalo je Benčić Krešimiru, a treće Zlatku Vuzem. Tijekom večeri natjecanju se pridružio i veći broj mještana i dosadašnji dopredsjednik gradskog vijeća Hrvoje Šimić, a sada kandidat HDZ Našica za dogradonačelnika grada Našica.

Lijepa i hvale vrijedna akcija završila je u kasnim večernjim satima uz želju i poruku domaćina :" vidimo se dogodine".

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.