bon2017 12

vlado3

U utorak, 28. veljače 2017-te, STK Našice održao je godišnju izvještajnu i izbornu skupštinu. U stolnoteniskoj dvorani prostor je dodatno prilagođen za održavanje ovog skupa, koji je u 19 sati otvorio predsjednik Vlado Keglević. U izvješću o radu za 2016 godinu vidljiv je kontinuirani napredak u organizacijskom, stručnom i financijskom pogledu. Nakon realnog plana i vizije razvoja kluba vidljivi su i konkretni rezultati. Dvije natjecateljske ekipe predstavljaju Našice u drugoj županijskoj ligi, i uz prvu ekipu koja se natječe u drugoj ligi HSTS, okosnica okupljanja svih članova kluba bez obzira na životnu dob. Uz stručan rad sa najmlađim uzrastima za očekivati je podizanje kvalitete i dodatnog širenja kruga ljubitelja ovog športa. U prošloj godini klub je ostvario dobru suradnju sa dječjem vrtićem i osnovnim školama.

vlado1

U financijskom djelu izvješća predsjednik je istaknuo stalnu aktivnost kluba u nominiranju programa po prijavi i natječaju za sredstva koja osigurava grad Našice i Županija osječko - baranjska. Stabilnost kluba vidi se i u činjenici da se dvije trećine proračuna osigurava u vlastitoj režiji. U raspravi o izvješću gradonačelnik Stjepan Pintarić pohvalio je rezultate i rad u klubu i posebno se osvrnuo na činjenicu povezanost i uključivanje svih generacija u klupske aktivnosti. U raspravi još su sudjelovali predsjednik Gradskog Vijeća Josip Miletić, predsjednik Vijeća Mjesnog Odbora Josip Matek, članica IO Športske zajednice Ana Kalman i Ivica Valenčak čl. TK Našice. Svi navedeni, pohvalno su se izrazili o podnesenom izvješću i postignutim rezultatima STK Našica. Predsjednik NO Ivica Pintarić pročitao je zapisnik sa održane sjednice nadzornog odbora, i temeljem izvršene kontrole i uvida u poslovanje u 2016 godini predložio skupštini prihvaćanje izvještaja o poslovanju u 2016 godini.

vlado2

U drugom djelu sjednice izvršeni su izbori za novo rukovodstvo kluba. Skupština STK Našica jednoglasno je dala povjerenje za novo mandatno razdoblje dosadašnjem vodstvu kluba, pa su u novi IO izabrani: Vlado Keglević predsjednik i članovi: Ilija Kovačević, Franjo Vladika, Željko Nekić i Zlatko Klasić, a u NO izabrani su Ivica Pintarić predsjednik, Ivica Martinović i Dražen Ganzberger članovi. Skupština je završila u 20 sati uz nastavak neobveznog druženja članova i prijatelja kluba.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.