bon2017 12

tenis

U četvrtak 12-tog siječnja STK Našice upriličio je malu svečanost, kojom je obilježio kraj prošle godine i najavio nastupajuću 2017-tu godinu.

U stolnoteniskoj dvorani okupio se mladi naraštaj ovog kluba, koji je svojim je nastupom predstavnicima kluba, roditeljima i gostima prikazao dio tjelesnih vježbi i usvojene stolnoteniske vještine. Dvoranom se izmjenjivala natjecateljska koncentracija i šutnja izmiješana sa uzvicima bodrenja i veselim dječjem smijehom.

U drugom dijelu događanja, natjecateljima i gostima se obratio predsjednik STK Našica, Vlado Keglević, dipl. inž šumarstva. U prigodnom je govoru pohvalio rad škole stolnog tenisa, a nazočne je upoznao sa problemima koji su se javljali u prošloj godini, kao i sa planom rada za 2017-tu godinu. Predsjednik kluba ovom prilikom je pozvao i sve roditelje da se uključe u rad kluba kao članovi logistike, ili kroz aktivnu športsku veteransku sekciju.

Na kraju obraćanja, predsjednik je početnicima podijelio pripremljene darove i pozvao ih na mali domjenak. Slatkiši su brzo nestali, a krenula je serija istih upita: dali možemo ostati još malo…

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.