reklamavelika2015a

tenis1

U dvorani osnovne škole Kralja Tomislava održano je u nedjelju, 05. lipnja,  drugo po redu „Otvoreno prvenstvo Grada Našica“ u stolnom tenisu.

Natjecanje je organizirao STK  Našice u sklopu proslave Dana grada Našica 13 . lipnja, dan sv. Antuna Padovanskog, a turnir je otvorio gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

Uz domaćina na natjecanje su se prijavili športski rivali iz susjednih županija, odnosno  gradova Osijeka, Vinkovaca, Iloka, Požege, Bjelovara, Bizovca i drugih mjesta. Na prvenstvu je organizirano pet starosnih skupina. U prekrasnom športskom ambijentu, uz visoku dvoransku temperaturu u napetoj športskoj atmosferi, uz puno znoja, oduševljenih poklika i povremenih uzdaha razočarenja, natjecanje je završeno u kasnim poslijepodnevnim satima.

tenis2

U prvoj apsolutnoj kategoriji pobjednik je iz požeškog prvoligaša Hrvoje Dujmović. Drugo mjesto osvojio  je njegov klupski kolega Luka Kovačević, a treće mjesto Tomislav Biber iz Vinkovaca. U igri parova ugodno su iznenadili mladi Našičani Zvonimir Keglević i Igor Androš, koji su u  izuzetno jakoj apsolutnoj kategoriji osvojili su treće mjesto. Organizator turnira STK Našice, je ove godine „ aktivirao“ i posebnu kategoriju našičkih veterana, koja je među članovima kluba izazvala veliko zanimanje. Prvo mjesto osvojio je Zvonko Jurić, drugo mjesto Ivica Runje, treće Abdulah Bečiri, a četvrto David Gerhard.

Na kraju turnira natjecateljima se obratio Zlatko Pospiš, predsjednik HSTS, koji je najuspješnijima podijelio osvojene pehare i medalje. U prigodnom obraćanju predsjednik krovne stolnoteniske organizacije pohvalio je organizaciju i kvalitetu turnira,  nazočne je upoznao sa stanjem i problemima unutar Hrvatskog stolnoteniskog saveza, kao i na odnose sa javnošću.   Uz ugodno druženje i zasluženu okrjepu završen je još jedan lijepi stolnoteniski dan u Našicama.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.