bon2017 12

tenis4

U rasadniku u Zoljanu u petak 1.4.2016. godine održana je redovna godišnja skupština Stolno teniskog kluba Našice.

Na samom početku skupštine minutom šutnje odana je počast preminulom gospodinu Ivanu Kovačeviću, koji se ugradio u stolnoteniski sport u gradu Našicama, jednom od osnivača stolnoteniskih klubova koji su pronosili slavu Našica diljem lijepe naše.

Na skupštini su bili gotovo svi članovi kluba kao i mnogi uvaženi gosti.

U svom izvješću predsjednik STK Našica Vlado Keglević je nabrojao brojne športske uspjehe, a među ostalim je naglasio najvažniji prvo mjesto seniorske ekipe u IV ligi HSTS.

tenis2

„Osim uspjeha na športskom planu klub je nastavio napredovati i u organizacijskom smislu. Kontinuirano nam pristižu novi članovi svih dobnih skupina. Povećanju broja članova pridonijela je stalna edukacija za djecu školskog i predškolskog uzrasta. Važno je napomenuti i rekreacijski oblik za ljude starije dobi koji nemaju veću mogućnost izbora, a u STK Našice našli su  mogućnost za razonodu.“ – rekao je među ostalim predsjendik Keglević, naglasivši kako mu je želja da ovu lijepu priču STK  Našice nastavi širit na županijske okvire pa i šire.

Kao jedan od brojnih gostiju ove skupštine bio je i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar koji je izrazio zadovoljstvo športskim i razvojnim  rezultatima STK Našica.

tenis3

„U okviru mogućnosti odnosno po prijavi na natječaje Grad će i dalje podržavati ovakve vrijedne projekte. Sama skupšina nam je pokazala izuzetan nastavak rada koji je klub provodio u 2015. godini. Vrlo veliki uspon u seniorskom članstvu, kao i u podmaltku kluba sve do vrličke dobi koji usvajaju stolnotensika znanja, a samim time osiguravaju i nastavak djelovanja ovog vrijednog kluba. Najveći pomak i ono što je za najvćeu pohvalu je svakako rad na infrastrukturi stolnog tenisa u Našicama. Jedan privatni objekt pretvoren je u stolnoteniski centar u sklopu velikog tenisa. Dakle radi se o strogom centru grada pa je samim time i puno jednostavnije roditeljima dovesti i ostaviti na povjerenje djelatnicima i radnicima stolno teniskog kluba Našice. Upotrjebljen je stvarno veliki iznos koji je tamo upotrjebljen da bi se dobio takav adekvatan prostor je osiguran u jednom dijelu u protekloj godini, a dijelom će se riješiti ove godine. Naravno, silan angažman svih članova, a pogotovo predsjednika Keglevića kojemu se ovom prilikom posebno zahvaljujem. Napravili smo stvarno veliki iskorak tako da ćemo sredstvima grada i MO i raznih donatora poboljšati uvjete ovog kluba, pa vjerujem da će niti uspjesi neće nedostajati. Ovaj sport je stvarno prekrasan i toliko je dugo u našem gradu i svakako ga treba itekako podržati.- rekao je među ostalim gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

Ispred Mjesnog Odbora skupštini se obratio predsjednik Vijeća MO Josip Matek, koji je istakao da je sa nivoa MO prepoznat trud i rad članova kluba i ponuda koja se pruža građanima.   

tenis6

U ime Športske zajednice grada Našica, predsjednik Josip Pavlus naglasio je da športska zajednica prati rad ovog kolektiva i u okviru mogućnosti i kriterija će nastaviti sa dosadašnjom dobrom suradnjom. Posebno je naglasio primijećenu vrijednost ovog kluba koji se ne oslanja samo na novčane potpore grada nego na priloge šireg športskog okruženja te na vanjske sponzore i donatore.

U nastavku skupština je prihvatila podnesena izvješća i predloženi plan za 2015 godinu.

Po završetku planiranog dnevnog reda dio skupštinara nastavio je sa druženjem, dok je drugi krenuo u športsku dvoranu na druženje za zelenim stolom!
tenis5

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.