bon2017 12

stolni28_2_1a
HRVATSKA LIGA-ISTOK ZA SENIORKE

U subotu su članice Stolnoteniskog kluba „Dora“ ugostile dvije momčadi u okviru 1. hrvatske lige-istok za seniorke. Visokim rezultatom 4:0 Vesna Kovačević-Tomić, Kristina Fedor i Ana-Marija Tomić uspjele su svladati Varaždinke, dok su od stolnotenisačica iz Žabnika kraj Varaždina, drugoplasirane momčadi lige,  izgubile 4:2, u vrlo neizvjesnom susretu. Našičanke trenutno zauzimaju 4. mjesto u ligi, što je zadovoljavajući rezultat, s obzirom na činjenicu da su zbog povreda dvije najjače igračice Vesna Kovačević-Tomić i Kristina Fedor posljednjih mjeseci vrlo slabo trenirale, a mlade snage još nisu stasale da bi se ravnopravno nosile s prvoligaškim igračicama. Izuzetak je najbolja našička mlada stolnotenisačica Ana-Marija Tomić, Vesnina kćerka, koja se ove sezone nalazi među 20 najboljih igračica lige.

stolni28_2_2a

VALENTINOVO 2012.

U nedjelju je u Društvenom domu u Martinu Stolnoteniski klub „Dora“ organizirao turnir za djecu do 18 godina pod nazivom „Valentinovo 2012.“. Turnir je održan tjedan dana kasnije zbog zauzetosti doma. U kategoriji natjecatelja 1998. godine i stariji prvo je mjesto osvojio Mato Tomić, svladavši u finalu 3:2 svoju sestru, Ana-Mariju Tomić. Treće je mjesto osvojio Dalibor Kubica, dok je četvrti Josip Kuzminski iz Stolnoteniskog kluba „Našice“.

U kategoriji 1999. i mlađi prvo je mjesto osvojila Josipa Lukačić, druga je Tena Ladnjak, a treće je mjesto osvojio Fran Cili, dok je četvrti Kristijan Kubica, najmlađi igrač kluba.

U igri parova najuspješniji su bili Mato i Ana-Marija Tomić, koji su u finalu svladali Donu Rukavina i Josipa Kuzminskog. Treće su mjesto osvojili Dalibor Kubica i Igor Androš, pobijedivši Marka Kneževića i Josipa Kubicu.

Ovaj je turnir bio prilika da se okupe mlade nade našičkoga stolnog tenisa. Prigodne nagrade za najbolje igrače donirao je Krunoslav Cili (Grafički centar Color d.o.o Našice).

Foto: Krunoslav Cili

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.