reklamavelika2015a

U subotu su članovi i članice Stolnoteniskog kluba „Dora“ Našice nastupili na 3. međunarodnom memorijalnom turniru „Eduard Blagović“, koji je okupio devedesetak

U subotu su članovi i članice Stolnoteniskog kluba „Dora“ Našice nastupili na 3. međunarodnom memorijalnom turniru „Eduard Blagović“, koji je okupio devedesetak stolnotenisača i stolnotenisačica iz Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske. Ponovio se prošlogodišnji uspješan nastup naših natjecateljica, koje su po drugi put zauzele sva prva mjesta.

U kategoriji seniorki prvo je mjesto ponovno osvojila Vesna Kovačević-Tomić, druga je Kristina Fedor, a treća Ana-Marija Tomić. Iznenađenje turnira nastup je mlade Ana-Marije koja je svladala rezultatom 3:1 svoju vršnjakinju Ninu Brkić iz Prijedora, igračicu Premier lige BiH, set je uzela prvoplasiranoj majci, a dva seta Kristini Fedor.

Ovaj je turnir obilježio početak nove sezone. Naime, 29. rujna članice STK „Dore“ gostovat će u sklopu 1. hrvatske lige-istok u Slavonskom Brodu protiv STK „Marsonije“, novog prvoligaša, a sudeći prema subotnjem nastupu, očekuje se prošlogodišnji uspjeh i ostanak u vrhu 1. hrvatske lige-istok.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.